Gretsch presenteert Players Edition Gitaren

Bij de Gretsch famillie benoemd als het werkpaard. De players edition is ontworpen om de gretsch gitarist te voorzien van een ultiem stabiel, maximale comfort en een powerfull sounding gitaar. De players edition bestaat uit vijf modellen die allemaal hun eigen specificaties hebben. Zoveel keus zorgt ervoor dat elke gitarist nu met een gerust hart het podium kan bestijgen met een Gretsch Gitaar!

G6136T-WHT Players Edition White Falcon with String-Thru Bigsby

Een van de meeste gewilde gitaren die gretsch vandaag de dag in productie heeft is de G6136T Players Edition White Falcon met String- Thru Bigsby. De White Falcon houdt van goud! Gouden grovers stemmechanieken, volume en tone knoppe, bigsby en slagplaat zijn allemaal in de ‘golden colour’. Dit is de gitaar die elke showmaker in handen wilt hebben. Uiteraard beschikt dit model over de welbekende TV-Jones Pickups. De Grote klankast in combinatie met de TV-Jones Pickups kan elke gitaristen de sounds ontwikkelen die hij of zij wilt. De Gretsch wordt ook geleverd in de kleur zwart.

G6122T Players Edition Country Gentleman

De Country Gentleman is the House! Een zeer gerespecteerd model van Gretsch dat qua specificities vrij weinig verschilt van de G6136T. Het verschil zit in de kleur die gebruikt wordt. De kleur is weergaloos. De gloss urethane Walnut Stain finish boost de gitaar to the maximum! De Gretsch is een zeer comfortable gitaar die met zijn eigenzinnige geluid elke gitarist in het verbeteren van zijn of haar speelsplezier.

 

Onderstaand modellen behoren ook tot de Players Edition series. Klik op de link voor meer info.

• G6119T Players Edition Tennessee Rose

• G6120T Players Edition Nashville

• G6118T-SGR Players Edition Anniversary