Pioneers nieuwste Serato-DJ controller

Iedereen die bekend is met Pioneer weet dat ze aan de lopende band hun producten verbeteren en tegelijkertijd nieuwe producten ontwikkelen. Gelukkig weet Pioneer keer op keer weer fantastische kwaliteit te realiseren. Hun huidige topmodel controller voor Serato DJ wordt nu vervangen voor de nieuwe DDJ-SZ2.

De DDJ-SZ controller vormt inmiddels alweer enige jaren een belangrijke drijvende kracht voor vele professionele DJ's in de wereld. De herkenbare soepele en snelle respons van de jogwheels gecombineerd het display op deze jogwheels zorgt voor een zeer krachtige workflow. Ook de DDJ-SZ2 bevat deze full-size aluminium jogwheels, plus een aantal andere eigenschappen die we al kenden van zijn voorganger, zoals een aluminium afwerking van de bovenplaat, Needle Search strip en P-Lock faders.

Wat is er nieuw?

Uiteraard zit deze nieuwe controller ook bomvol met nieuwe functies die je het gemakkelijker maken als professionele DJ. Om te beginnen voelt deze controller aan als een complete CDH/DJM setup omdat er een mixer volledig is geïntegreerd. Daarnaast bevat hij verschillende nieuwe oscillator-effecten, zoals: Drop, Laser en de al bekende Noise en Sirene. De nieuwe Key shift functie stelt je in staat om de toonsoort van de gehele track te veranderen. Key sync geeft je daarnaast de mogelijkheid om de toonsoort automatisch te veranderen in de juiste. Ten slotte zorgt Pitch play ervoor dat je je cues met verschillende toonsoorten kunt triggeren. Bovendien is de DDJ-SZ2 voorzien van twee USB-poorten waardoor er twee computers tegelijk op aangesloten kunnen worden. Dit vergemakkelijkt bijvoorbeeld het wisselproces tussen verschillende DJ's.