Pioneer introduceert de XDJ-1000mk2 multiplayer

Één van de populairste USB-only multiplayers van Pioneer is eens flink onder handen genomen. De nieuwe XDJ-1000mk2 heeft nu nog meer van features van de grote CDJ-2000NXS2, zoals het 7-inch hoge resolutie kleuren-touchscreen, de verbeterde track-browsing en ondersteuning voor FLAC en ALAC bestanden.

Dankzij Track Filter kun je nu snel de perfecte volgende track vinden, op basis van BPM en toonsoort, en de nieuwe Matching feature toont tracks die je eerder in rekordbox aangevinkt hebt als geschikt voor een mix met het nummer dat op dat moment afspeelt.

De XDJ-1000mk2 behoudt natuurlijk de succesvolle functies van zijn voorganger, zoals het Qwerty touchscreen keyboard en het grote scrollwiel bij het zoeken. Analyseer je tracks en zet ze klaar in rekordbox, zodat je snel de belangrijkste informatie te zien krijgt zoals Wave Zoom, Beat Counter, Phase Meter en Key Analysis. Bovendien heb je dan snel toegang tot je voorbereide cues, loops en aangepaste rekordbox instellingen. Geef je USB-media een eigen kleurcode en de USB-poort licht op in die kleur, zodat je altijd snel ziet welke tracks op welke schijf staan.

Voor nog meer creativiteit in je optreden sluit je natuurlijk de DDJ-SP1 controller aan en gebruik je zijn grote Performance Pads voor directe intuïtieve controle over de vele nieuwe en verbeterde functies van de XDJ-1000mk2, inclusief de acht Hot Cues.

De XDJ-1000mk2 is leverbaar vanaf september 2016.