Mackie Axis maakt het je gemakkelijk

De wereld van geluidstechnici is er één die zich in een continue staat van flux bevindt. Aan de lopende band worden er innovaties ter wereld gebracht die hen het leven gemakkelijker maken. Sommigen prefereren alles vanuit één plek te bedienen, terwijl anderen juist alles via hun tablets doen. Met Mackie Axis kun je dit alles combineren!

Mobiele en centrale besturing in één

Mackie Axis is een verzamelnaam voor drie aparte systemen van Mackie: de DL32R 32-kanaal digitale mixer, de DC16 control surface, en de iPad app Master Fader. De DL32R is een unieke mixer wiens interface nagenoeg volledig via de bijgeleverde iPad app werkt. In principe zou je met enkel de DL32R en de app in je bezit, al je producties al volledig kunnen ondersteunen. De DC16 vormt echter de perfecte schakeling tussen de app en de DL32R, voor mensen die een breder overzicht willen hebben en houden van een meer analoge ervaring. Bovendien kun je met een team van geluidtechnici de taken nu heel gemakkelijk verdelen. Zo kunnen bijvoorbeeld drie mensen verspreid door de zaal gaan staan met een iPad, en de EQ precies aanpassen naar de ruimte, de niveau's aanpassen, en ga zo maar door. Terwijl jij achter de DC16 staat en alles overziet, en controleert.

Soepele en snelle workflow

Axis zorgt voor een zeer soepele workflow, en is volledig gebouwd met snelheid in gedachte. Dankzij de volledige Dante integratie, kun je alle systemen van de Axis aan een door Dante bekrachtigd audionetwerk toevoegen. Master Fader, de intuïtieve app voor de iPad, biedt je de mogelijkheid alle kanalen en alle bedieningsmogelijkheden van de DC16 op afstand te bedienen. Axis biedt je daarnaast een enorme hoeveelheid visuele feedback op verschillende niveau's. Zo bevat hij vele full-color TFT beeldschermpjes die je van alle nodige informatie met betrekking tot bijvoorbeeld de kanalen kunnen verschaffen. Wanneer je de iPads bovenop de DC16 zet, breidt je de de gebruiksinterface van de DC16 nog verder uit met drie grote touch screens.

Maatwerk

Iedereen is anders en wil graag op zijn eigen manier gebruik kunnen maken van ieder systeem. Vaak wordt je echter in een specifieke richting geduwd om dat de makers van de apps of systemen één bepaalde manier prefereren. Bij Axis is alles volledig op maat te maken, in te stellen zoals jij het wilt, en te gebruiken zoals jij het wilt. Welkom in de toekomst!