Ervaar de kracht van de Master serie van Engl

Wanneer je op zoek bent naar de kracht om de aarde op haar grondvesten te laten schudden, zul je vrij snel bij ENGL Amps terecht komen. Dit duitse bedrijf is volledig gespecialiseerd in het leveren van producten speciaal bedoeld voor muziekstijlen als metal en hard rock. Hun assortiment is zojuist uitgebreid met twee te gekke versterkers (elk in head en combo formaat) in een compleet nieuwe klasse, om deze missie voort te zetten.

Ontdek de Master klasse

Deze versterkerlijn bevat alles wat je nodig hebt om een te gekke studio- of liveprestatie te leveren. Zo wordt iedere versterker uit deze lijn volledig door buizen aangedreven, naast dat ze de eigenschappen en innovaties bevatten die je mag verwachten van een moderne versterker. De Master lijn begint met de Rockmaster 20 Head E307 en Combo E302, en de Metalmaster 20 Head E309 en Combo E304. Deze bevatten stuk voor stuk een digitale reverb, zeer precieze EQ met mid-boost, en een schakelbare FX-loop.

Rockmaster 20 Head E307 en Combo E302

Dit veelzijdige monster levert zowel prachtige clean-geluiden, als een muur van overdrive of distortion waar je iedereen mee omver kunt blazen. Een ingebouwde Power Soak functie laat je gebruik maken van het volledige kleurenspectrum van de buizen, ongeacht op welke volume je speelt. Ideaal wanneer je ook thuis gewoon wilt kunnen genieten van deze te gekke klanken zonder dat je buren gaan klagen.

Metalmaster 20 Head E309 en Combo E304

Zoals de naam al doet vermoeden is deze versterker volledig gericht op het publiek dat enkel genoegen neemt met pure kracht voor strakke, harde riffs, jankende solo's, en de vetste ritmepartijen. Waan je in een zee van punch en dynamiek, en ervaar de iconische klanken van jaren 70 hard rock, jaren 80 metal, en de ultralage klanken van het moderne metaltijdperk. Ook de Metalmaster bevat een Power Soak functie zoals de Rockmaster. Of je nu je gitaar omlaag stemt, ongeacht het aantal snaren dat er op je gitaar zit, deze versterker zal jouw ware aard naar voren laten komen.