Professionele kwaliteit voor in huis

Of je nu muziek produceert, staat te DJ'en, of gewoon lekker muziek wilt luisteren, iedereen die van muziek houdt verdient een geluidsinstallatie die inspirerende geluidskwaliteit levert. Pioneer DJ komt met de DM-40 tegemoet aan precies die behoefte, voor een zeer schappelijke prijs. Creëer een te gekke DJ/producer/luister-omgeving met fantastische geluidskwaliteit en laat je inspireren door de vele interessante mogelijkheden die de DM-40 monitorset je te bieden heeft.

3D stereogeluid

In samenwerking met dochterbedrijf TAD, heeft Pioneer de kwaliteit van de speakers van TAD weten te combineren met de eigenschappen van de S-DJ monitor serie. Dit betekent dat je dankzij de bolvormige DECO (Diffusion Effectual Convexity by Olson) diffusers, 3D stereogeluid tot je beschikking hebt. Deze diffusers sturen hoge frequenties naar links, rechts en omhoog, waardoor je niet te maken hebt met slechts één "sweet spot", maar je nagenoeg overal in de kamer kunt zitten of staan om de volledige kwaliteit van je geluid te kunnen ervaren.

Een gouden combinatie

De 4-inch subwoofers werken samen met het bass reflex systeem dat naar voren gericht is. Dit systeem bevat speciale groeven die de luchtweerstand verminderen, waardoor je een strakke bas zal ervaren met veel punch, zelfs wanneer je de speakers dicht bij een muur plaatst. In wezen geldt hetzelfde voor de afgeronde vlakken aan de voorkant van de monitors. Deze zorgen ervoor dat het geluid ongeremd de tweeter en mid-range woofer kan verlaten, naast dat het er stijlvol uitziet natuurlijk.

De AB klasse versterker zorgt voor absolute helderheid zonder distortion, en zonder enig kwaliteitsverlies van het geluid. Time alignment zorgt er daarnaast voor dat de tweeter en woofers zonder crossover-problemen, een perfect gebalanceerde frequentierespons leveren. Dit betekent dat ondanks dat er een gewichtsverschil tussen de drivers van de tweeter, midrange woofer, en subwoofer zit, ze wel precies op het juiste moment allemaal geluid voortbrengen door een vertraging te laten plaatsvinden bij de lichtere drivers.