Taylor Road Show

Op woensdag 14 oktober zal een nieuwe editie van de Taylor Road Show plaats vinden in het KEYMUSIC filiaal in Sint Niklaas. De middag zal volop in het teken staan van het Taylor Check-up & Re-string Event en in de avond sluiten we spectaculair af met de Road Show.

Check-up & Re-string Event

Tijdens het Check-up & Re-string Event staan de experts van Taylor voor je klaar om jouw Taylor gitaar te voorzien van een gratis “APK”. Tussen 14:00 en 18:00 kan je meekijken hoe een professional jouw gitaar onder handen neemt en je alles vertelt over de mogelijkheden en verschillende afstellingen van jouw gitaar. Volledig afgesteld en voorzien van een set verse snaren is jouw Taylor weer helemaal klaar voor gebruik. Ook voor al je andere vragen kun je hier terecht.

Taylor Road Show

In de avonduren trappen we af met de Taylor Road Show. Om 19:00 zal de 2 uur durende show, onder leiding van twee Taylor experts, starten. Tijdens de show krijg je alles te horen over de verschillende soorten gitaren die in het assortiment zitten. Zo komen de high-end gitaren aan bod, maar ook de instap modellen worden behandeld zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Tijdens deze interactieve show krijg je alle gitaren te horen en krijg je een goed beeld bij welke gitaar het beste bij jou past.

Tickets

De toegang voor dit event is gratis.
Reserveer je tickets via onderstaande link

Eventbrite - Taylor Road Show

Datum: 14 oktober 2015-09-10
Check-up & Restring Event: 14:00 – 18:00
Road Show: 19:00 – 21:00