88 Toetsen voor de Native Instruments Kontrol S-Serie

Ruim een jaar na de introductie van de Kontrol S-serie keyboard controllers is er een topmodel toegevoegd door Native Instruments. Waar je eerst nog moest kiezen tussen 25, 49 of 61 toetsen op het luxueuze Fatar keybed, kun je nu gaan voor de volledige 88 toetsen speelervaring.

De S-serie, met zijn futuristisch ogende Light Guide verlichting, valt vooral op door zijn verregaande integratie met de software van Native Instrument's Komplete bundel. De aanraakgevoelige draaiknoppen worden automatisch ingesteld met de juiste parameters bij ieder geluid dat in de software gekozen wordt.

De serie is een succes, en 61 toetsen bleek voor veel mensen toch te weinig, want Native Instruments heeft besloten om een model met een volledig pianokeyboard van 88 toetsen toe te voegen. Alle ruimte om te spelen zoals je gewend bent; je creativiteit wordt in ieder geval niet meer begrensd door ruimtegebrek!

Bekijk de video voor een demonstratie van de Kontrol S88, en de laatste KOMPLETE KONTROL ontwikkelingen zoals de Native Kontrol Standard (NKS) die samenwerking met veel andere software en instrumenten mogelijk maakt.