Vernieuwde PA afdeling in Gent

Bij KEYMUSIC Gent is een extra ruimte bijgebouwd waarin de Live Sound afdeling werd uitgebreid. Je kunt nu je ideale speakersysteem komen beluisteren in onze winkel, van 8" speakers tot 18" subwoofers.

Een compacte zanginstallatie of live speakersetup voor bands, bedrijfsfeesten of vaste installaties, voor elke toepassing is de juiste speaker aanwezig. Breng gerust je eigen muziek mee om die door je toekomstig nieuwe luidsprekersysteem te horen. Zoek je gewoon een stagemonitor of een krachtig 3-weg speakersysteem? Alles is testklaar! Door de bouw van de ruimte geven de luidsprekers akoestisch een eerlijke en zuivere klank.

Het aantal speakers dat nu in Gent demoklaar staat, is dankzij de uitbreiding verdubbeld. We werken met de meest professionele merken van actieve luidsprekers maar ook de passieve luidsprekers ontbreken niet in het aanbod. JBL, Electro Voice, RCF, HK Audio, QSC, Mackie, Behringer, ... al deze merken staan demoklaar. Ook een breed aanbod aan mengtafles van Behringer, Mackie, Allen & Heath en Yamaha staat te bezichtigen en zelfs te testen.

Elk TC Helicon Voice effect kan uitgetest worden op de afdeling, met elke microfoon die op voorraad is. Ben je na het testen tevreden met de sound? Dan koop je hem tegen de laagste Europese prijs, en door de uitgebreide TC Helicon voorraad neem je je aankoop nog dezelfde dag mee naar huis.