Nieuwe Keyboards van Yamaha

De nieuwe PSR-S serie geeft de keyboardspeler de perfecte beleving van het spelen met een band. Daarbij bieden de muzikale realtime controllers en audio functies nieuwe Performance mogelijkheden, in ‘todays DJ-style’.

In welke stijl je ook wilt spelen, de combinatie van uitmuntend geluid en geweldige functies geeft je de absolute vrijheid om jouw muziek te maken zoals jij het wilt. Geniet van de verbeterde geluiden, onder meer vanuit de Tyros serie, en nieuwe effecten die ongeëvenaarde natuurlijke klanken produceren. De PSR-S970 heeft een grafische interface en beschikt over Yamaha's Virtual Circuitry Modeling (VCM) technologie voor nog meer realisme.

Voor je linkerhand is er een brede selectie aan Pro-, Session-, DJ-, en FreePlay-styles beschikbaar. In de PSR-S970 heb je zelfs +Audio-Styles. De DJ-styles zijn onderdeel van het nieuwe live performance concept, wat ook tot uiting komt in de live controllers en speciale multipads op het keyboard. Om je muzikale ideeën vast te leggen, of om met liedjes mee te kunnen spelen, is er een audio-recorder / player met nu nog betere functies.

De PSR-S770 en de PSR-S970 zijn beide uitgerust met een groot breedbeeld kleurendisplay voor eenvoudige bediening. Verder is er een drum setup functie waarmee je je drumkit kunt aanpassen. Beide modellen hebben ook een uitbreidbaar geheugen, en hebben een Mic/Gitaar input om zang of gitaar toe te voegen aan je live performance. Op de PSR-S970 heb je daarbij ook beschikking over Vocal Harmony 2 en Synth Vocoder.