Metronoom Brugge breidt uit op nieuwe locatie

Muziekschool Metronoom in Brugge, waar ook onze KEYMUSIC Express Store in gevestigd is, moet uitbreiden. Amper twee jaar na de start in het centrum van Brugge, blijkt het aantal lokalen niet voldoende voor de snel groeiende populariteit. Daarom heeft oprichter Steven van Havere een groot pand laten bouwen aan de ring.

Het pand van de babywinkelDe ongedwongen formule die Metronoom hanteert slaat aan bij de Brugse muziektalenten. Ook de samenwerking met onze Express Store is een succesvolle combinatie gebleken. In twee jaar tijd zijn er 380 leerlingen, en Van Havere wil op de nieuwe locatie uitbreiden naar 500 studenten in negen ruime leslokalen.

Op de nieuwe locatie aan Fort Lapin stond vorig jaar nog het grijze gebouw van een babywinkel. Dat is afgebroken, daarvoor in de plaats is een mooi stuk nieuwbouw van de architecten van Dertien12 verrezen. Op dit moment wordt dit ingericht, en zowel de muziekschool als KEYMUSIC Brugge zullen snel hun deuren kunnen openen!

Het strakke witte pand biedt niet alleen voldoende ruimte aan de muziekschool, ook de KEYMUSIC Express Store zal ongeveer drie keer zo groot worden. Het jonge muziektalent in de regio van Brugge zal direct een mooi instrument kunnen kopen bij de muziekschool, op direct advies van hun leraar en zijn collega's in de winkel.

De nieuwbouw voor de muziekschool Metronoom in Brugge