Shure Personal Monitoring Clinic in Rotterdam

In-ear monitor of personal monitoring systemen bestaan al sinds de jaren '90 en sinds de introductie winnen deze systemen aan populariteit onder artiesten en bands. Op vrijdag 6 februari kun je in Rotterdam kennismaken met de betaalbare Shure Personal Monitoring systemen.

Tegenwoordig maakt vrijwel elke band of artiest van formaat gebruik van in-ear monitors. Met de komst van betaalbare systemen (zoals psm300) zijn de voordelen van in-ear monitors toegankelijk voor een groter publiek. Toch bestaan er nog veel vragen of onjuistheden over in-ear monitoring en zijn de voordelen niet altijd duidelijk.

Daarom organiseert Shure Benelux in samenwerking met KEYMUSIC een Personal Monitoring Clinic in Rotterdam.

Shure Personal Monitoring Clinics

Maak je nog geen gebruik van in-ear monitors of wil je er graag meer over weten? Kom dan naar de Shure Personal Monitoring Clinic.

In deze clinic geeft een Product Specialist van Shure uitleg over in-ear monitoring. Hij behandelt de werking, de grote voordelen en hij geeft je tips voor het instellen van je eigen systeem. Na afloop mag je met de aanwezige demo opstellingen een eigen mix maken en kun je de voordelen zelf horen.

Win een PSM300 Stereo Personal Monitoring System

Als bezoeker van de clinic maak je bovendien kans op één van de drie PSM300 Personal Monitoring Systems te winnen. Meedoen is simpel!

  1. Na afloop van de clinic plaatst Shure een foto op de Shure Benelux Facebookpagina. 'Tag' jezelf in deze foto als je erbij was.
  2. 'Like' de Shure Benelux Facebookpagina.

Na afloop van alle clinics worden de systemen verloot onder de deelnemers. De winnaars worden op 18 maart via Facebook bekend gemaakt.

Eventbrite - Shure Personal Monitoring Clinic in Rotterdam

Wat: Shure Personal Monitor Clinic
Waar: KEYMUSIC Rotterdam, Ceintuurbaan 191 Rotterdam
Wanneer: vrijdag 6 februari 2015, aanvang 19:00 uur