Shure Motiv Microfoonserie

Gewoonlijk betekende het omschakelen van XLR microfoons naar plug-and-play connectiviteit een significante vermindering van de geluidkwaliteit. De nieuwe MOTIV digitale microfoons richten zich op deze problematiek. Als je op zoek bent naar draagbare plug-and-play connectiviteit met een hoge geluidskwaliteit, ontdek dan nu de MOTIV producten.

Shure MotivShure MOTIV is een digitale plug-and-play microfoonlijn waarmee gemakkelijk hoge kwaliteit audio opnames mogelijk zijn via een Mac, PC of Apple iOS-apparaat.

De microfoons en de interface bevatten allen de mogelijkheid om vlug te schakelen tussen vijf verschillende modi (spraak, zang, vlak, akoestisch en luid) en ook is er de mogelijkheid om makkelijk enkele parameters aan te passen zoals gain, EQ en compressie. De geluidskwaliteit van de opnames zijn in 24 bit/48 kHz.

De microfoonlijn bestaat uit een audio-interface, drie verschillende microfoons en een speciale app voor nog betere controls. Voor het design heeft Shure zich laten inspireren door klassieke Shure producten uit het verleden.

 

MVi

Het strakke design van deze audio interface is het eerste dat opvalt, hij is compact en bevat een touch screen waardoor er geen knoppen op zitten en je snel toegang hebt tot de verschillende functies. De MVi verbindt elke XLR-microfoon of instrument met een kwart-inch (6,3mm) jack met een iOS-apparaat, MAC of PC. Verder wordt hij geleverd met een Micro-B-naar-Lightning-kabel en een Micro-B-naar-USB-kabel.

MV51

Deze volledig digitale microfoon is ontworpen om audio opnames te kunnen maken op hoge kwaliteit. De MV51 is te verbinden met alle iOS-apparaten, MAC en PC en is leverbaar met Micro-B-naar-Lightning-kabel en Micro-B-naar-USB-kabel. De microfoon heeft een koptelefoonaansluiting en een geïntegreerde standaard, maar kan ook eenvoudig aangepast worden voor gebruik met een microfoonvoet.

MV5

Ideaal voor het opnemen van zang, akoestische instrumenten of voor applicaties zoals skype. De MV5 is erg compact en gemaakt voor mobiel gebruik en bevat een koptelefoon aansluiting voor directe monitoring. Hij is verkrijgbaar in het zwart of grijs en wordt geleverd met een afneembare bureaustandaard met geïntegreerd schroefdraad.

MV88

Sluit de MV88 aan op een iOS-apparaat om makkelijk en snel professionele audio opnames te maken. De microfoon kan 90 graden gedraaid worden om de microfoon beter te kunnen positioneren en door de compacte behuizing blijft de koptelefoonaansluiting van je iOS-apparaat vrij. Gebruik de Shure MOTIV app om gemakkelijk de verschillende instellingen te kunnen aanpassen.

SHurePlus MOTIV Mobile App

Shureplus Mobiele App

De ShurePlus MOTIV App voor iPhone en iPad is gratis en zit vol met slimme functies voor digitale opnames onderweg. Hiermee kun je 24bit/48kHz opnemen met alle MOTIV producten.