Jackson en Misha Mansoor maken samen de Juggernaut Signature gitaar

Jackson is een samenwerking aangegaan met gitarist Misha Mansoor van metal band Periphery en brengt twee signature modellen op de markt, de Juggernaut HT6 en Juggernaut HT7.

De twee modellen hebben een herkenbare Jackson body, geïnspireerd door het Dinky model. De HT6 is een zessnarig model, en de HT7 heeft zeven snaren. Deze instrumenten hebben een comfortabel voorgevormde hiel bij de hals en een prachtig gebogen maple bovenblad. De maple nek is aangepast naar de persoonlijke wensen van Mansoor en heeft ivoren bindings.

Het veelzijdige geluid van deze gitaar komt van Mansoor’s Signature Bare Knuckle “Juggernaut” humbucking pickups met zwarte covers, 5-kanaalsswitch en de Push-Pull master tone knop. Andere belangrijke onderdelen zijn de Jackson reverse AT1 kop met 3 hipspot locking stemmeganieken aan beide kanten, de Hipspot hardtail brug en zwarte hardware.

De Juggernaut HT6 en HT7 worden gebouwd op aanvraag, en zijn verkrijgbaar in de kleuren Amber Tiger Eye, Laguna Burst, Matte Black, Matte Blue Frost en Silverburst Sparkle. De gitaar wordt geleverd met een zwarte Jackson koffer met Mansoor’s ‘Bulb’ logo erop.