Focusrite breidt serie audio interface uit met Thunderbolt en Lightning aansluitingen

Focusrite maakt de beste en meest populaire audio interfaces ter wereld. Nu combineren ze de obsessie voor geluidskwaliteit met de nieuwe Thunderbolt en Lightning aansluitingen.

Focusrite Clarett - Thunderbolt serie

Focusrite Clarett serie
Herdefinieer het geluid van jouw project studio

Ze lanceren deze zomer een serie audio interfaces die een exceptionele klankconversie met een nieuw preamp design combineren met de nieuwste Thunderbolt technologie. Dit levert een ongeevenaarde interface latency van minder dan 1ms.

Conversie is de sleutel

Focusrite Clarett 2 Pre

Zoals je mag verwachten van een bedrijf met een passie voor geluid, bieden de Clarett interfaces van Focusrite een kristalheldere conversie met 24bit, 192 kHz sample rates en best-in-class dynamische bereik.

Moderne preamps, klassiek erfgoed

De splinternieuwe Clarett mic preamps repliceren de impedance en transformer resonantie van de originele ISAs, met als resultaat een uitzonderlijke helderheid en het karakteristieke geluid waar Focusrite zo bekend om staat.

Sound is Everything – klank is alles

De eindeloze aandacht voor geluidskwaliteit, gecombineerd met Thunderbolt latency prestaties, die de real-time processing power van je DAW ontsluiten, maken de nieuwe Focusrite Clarett serie tot de best klinkende interfaces met de laagst mogelijke latency in hun prijsklasse.

Focusrite Clarett 4 Pre

Focusrite Clarett serie overzicht:

  • Nieuwe Clarett preamps repliceren het klassieke ISA design
  • Best in class dynamisch bereik: 116dB A/D en 118dB D/A
  • Nieuwste Thunderbolt technologie zorgt voor een interface latency van minder dan 1ms
  • 24bit, 192kHz sample rates
  • Uitbreidbaar via ADAT
  • Gedetailleerde metering
  • Inclusief MIDI I/O  

De Clarett serie van Focusrite zal in de lente/zomer van 2015 beschikbaar zijn bij KEYMUSIC.

Focusrite iTrack – Solo en Studio edities nu met Lightning aansluiting voor iOS

Focusrite iTrack Solo Edition with Lightning

De iTrack Solo Edition en iTrack Studio Edition zijn al geruime tijd zeer populair bij KEYMUSIC. Nu heeft Focusrite geluisterd naar de gebruikers en brengen ze van beide iTrack uitvoeringen een versie op de markt met Lightning aansluiting. Je kan deze geweldige interfaces nu direct op je iPad of iPhone aansluiten en gebruiken met je favoriete opname apps, zoals Garageband.

Wat is er nu leuker dan op een zeer eenvoudige manier je eigen muziek op te nemen – waar en wanneer je maar wilt! Niets staat je meer in de weg om je songs op te nemen en direct naar Soundcloud up te loaden, zodat de hele wereld jouw muziek kan ontdekken.

De nieuwe iTrack Lightning Editions worden in februari 2015 verwacht bij KEYMUSIC.