Tanglewood Akoestische Gitaarcombo's

Tanglewood staat er om bekend dat ze instrumenten van hoge kwaliteit leveren voor zeer scherpe prijzen. Dit is dan ook precies hoe Tanglewood is ontstaan: een missie om kwaliteit betaalbaar te maken. Dat ze verder wilden gaan dan enkel de instrumenten om geluidskwaliteit te leveren zat er dus wel aan te komen.

Dat Tanglewood al jaren hoge kwaliteit levert op het gebied van akoestische instrumenten is geen geheim. Het is dus best een wonder dat het nog zo lang geduurd heeft voordat Tanglewood met een eigen lijn versterkers voor akoestische instrumenten kwam. Maar nu is het dan toch zo ver! Met trots presenteren wij de T3 en de T6, twee prachtige compacte combo's die alle details van jouw gitaargeluid (of die nu van Tanglewood is of niet) perfect zullen versterken.

Een mooi akoestisch instrument verdient een mooie versterker om het ware karakter van je instrument te behouden, met zowel de T3 als de T6 is dat totaal geen probleem.

 

 

 

De Tanglewood T3

De T3 is een 30 watt versterker met een ingebouwde 6" speaker, met twee kanalen waar je vier verschillende effecten aan toe kan voegen, namelijk: plate of hall reverb, chorus of delay. Daarnaast heeft het eerste kanaal een goede equalizer om je geluid volledig naar jouw smaak te verfijnen. De toevoeging van de Contourknop zorgt ervoor dat je altijd wanneer je dat nodig vindt een extra trebleboost kunt krijgen om bijvoorbeeld beter boven de mix uit te komen.


De Tanglewood T6

De T6 is een 60 watt versterker met een ingebouwde 8" speaker. De T6 heeft alle functies die de T3 ook heeft maar met enkele toevoegingen. Zo heeft de T6 bij het tweede kanaal de mogelijkheid om een XLR kabel aan te sluiten. Dit biedt vele mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld je zangmicrofoon hier op aansluiten zodat je zowel je gitaar als je stem kunt versterken. Of als je gebruik maakt van zowel een microfoon als bijvoorbeeld een piezo pickup om je instrument te versterken, kun je ze beiden aansluiten op de versterker. Ook heeft het tweede kanaal een simpele bass/treble-equalizer in tegenstelling tot de T3.