MusiCasa Nieuws Najaar 2015

MusiCasa kijkt het najaar van 2015 tegemoet met een veelbelovend opleidingsprogramma en een heleboel nieuwe ontwikkelingen! Hier lees je een update van de laatste nieuwigheden en een overzicht van het komende lesprogramma.

MusiCasa is een instituut dat professionele audio-opleidingen verzorgt. Het aanbod varieert van kleine workshops tot volledige voltijds vormingen of avondles opleidingen. Dus droom je van een carrière in de muziek of wil je meer uit je hobby halen? Schrijf je dan nu in!

MusiCasa slaat zijn vleugels uit

De cursussen en workshops van MusiCasa konden het laatste jaar alweer op zeer veel belangstelling rekenen. Vooral de opleiding tot professioneel muziekproducer wint steeds aan populariteit. Studenten komen van steeds verder om onze opleiding bij te wonen. Daarom is er besloten om deze opleiding vanaf heden ook toegankelijker te maken voor een breder publiek en wordt deze opleiding momenteel op 7 verschillende locaties in België en Nederland georganiseerd. Ben jij ook van nature gefascineerd door geluids- en studiotechniek? Heb jij de ambitie om het te maken in de audiowereld? Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven!

Nieuwe opleiding: "ELECTRONIC MUSIC PRODUCTION"

Vanaf oktober 2015 lanceert MusiCasa de gloednieuwe opleiding "Electronic Music Production". Deze opleiding is er gekomen op vraag van enkele studenten die specifiek belangstelling hadden voor elektronische muziek. Deze nieuwe opleiding is vergelijkbaar met de grote opleiding tot muziekproducer maar is korter en beperkt zich tot het creëren van elektronische muziek. Indien studenten wensen kunnen zij echter na deze opleiding doorstromen naar de grote opleiding waarbij ook het analoge gedeelte aan bod komt. Tijdens deze opleiding ligt de focus op het creëren van elektronische muziek en de kracht van het combineren van verschillende softwarepakketten!

Introductieworkshop wordt GRATIS!

Vanaf heden gooit MusiCasa de aanpak van de introductieworkshop over een totaal andere boeg! Hij wordt groter, spectaculairder, plezanter én GRATIS! De workshop zal meerdere keren per jaar worden georganiseerd op verschillende locaties in België en Nederland. Tijdens deze workshop ontdek je de mogelijkheden van de moderne producer en word je wegwijs gemaakt in de aankoop van materiaal, software e.d. Tevens nodigen ze een gerenomeerde producer uit die zijn manier van werken demonstreert en krijg je verschillende tips & tricks waarmee je zelf aan de slag te kan. Bovendien maak je tijdens de workshop kans op verschillende voordelen naar aankoop van materiaal. Kortom een niet te missen workshop met uiteraard de nodige MusiCasa-touch! Hou onze website en facebook pagina in de gaten voor data en locaties!

lesProgramma Najaar 2015

Voor een overzicht van de eerstkomende opleidingen en het volledige lesaanbod in 2015-2016 surf je naar www.musicasa.be/nl/aanbod.