Tyros5: Expanding the power of Reality!

De Tyros5 is nu beschikbaar met een gratis Expansion Kit, wat het Yamaha vlaggenschip keyboard nog krachtiger maakt!

Yamaha maakt de waanzinnige Tyros5 nog aantrekkelijker; voor slechts een bepaalde tijd, ontvang je bij aanschaf van een nieuwe Tyros5, een 1GB-flashgeheugenuitbreidingsmodule en twee Premium Pack-downloads, met een waarde van ruim € 640, helemaal gratis!

Yamaha heeft ook een geüpgrade versie van de Yamaha Expansion Manager Software gelanceerd, met krachtige nieuwe functies om je speelbeleving op de Tyros5 nog verder te verbeteren.

De Expansion Kit bevat

1. FL1024M flashgeheugenuitbreidingsmodule

Deze eenvoudig te installeren module voegt één gigabyte extra flashgeheugen toe om je eigen waveforms en samples in op te slaan. Het kan ook worden gevuld met premium packs en voices, zodat je persoonlijke geluidsbibliotheek altijd klaar voor gebruik is wanneer je het nodig hebt.

2. Twee gratis Premium Pack-downloads van de Yamaha MusicSoft online winkel

Door yamahamusicsoft.com te bezoeken en de unieke vouchercodes in te voeren die zich in de kit bevinden, kun je twee Premium Packs naar keuze downloaden, zonder kosten. Er is een breed scala aan Premium Packs en voices beschikbaar om uit te kiezen, waaronder Entertainer, Best of Europe, Middle Eastern, Vintage Keyboard en het nieuwe Christmas-pack dat eind oktober leverbaar zal zijn.

3. Stapsgewijze installatie van de Yamaha Expansion Manager en gebruikershandleiding

 

Nieuwe geüpgrade software Yamaha Expansion Manager met Voice Creator

Voor nog meer creatieve vrijheid, is nu de gratis software Yamaha Expansion Manager geüpgrade.

Expansion Manager maakt het toevoegen van nieuwe content aan uw Tyros5 echt eenvoudig; je kunt de bestanden die je nodig hebt in één handeling overzetten naar je keyboard via een USB-stick of zelfs via je draadloze netwerk!

De nieuwste versie van Yamaha Expansion Manager bevat nu krachtige Voice Creator-functionaliteit. Je kunt nieuwe geluiden ontwikkelen en je eigen uitbreidingspakketten (Expansion Packs) voor de Tyros5 produceren met behulp van je computer. Word creatief en maak je eigen unieke voices en geluidseffecten om je spel op een heel nieuw niveau te brengen!

De gratis Expansion Kit-aanbieding is beschikbaar van 1 september 2014 tot 31 maart 2015 en geldt bij de aanschaf van een nieuw Tyros5-keyboard.

 Meer info over de Yamaha Tyros5 hier!