KEYMUSIC op de Playground van Play & Produce in Gent

Gear-freak? De nieuwse snufjes en de vetste gear om je vingers bij af te likken vind je opnieuw op de Playground: de beurs waar je de hele dag zélf aan de knoppen mag draaien. Oftewel: de ultieme speeltuin voor dj's en producers.

Op zaterdag 8 november is de 'Vooruit' in Gent weer het decor voor Play & Produce: de tweejaarlijkse afspraak voor iedereen in de electronic music scene. Een volledige dag voor dj's en producers, met talloze Music & Business Talks, DJ Masterclasses, feedback op je tracks & remixes, een Academy voor beginners, de Playground-gear-beurs, en meer electronic goodness.

De Playground is de beursvloer waar je kennis maakt met de laatste nieuwigheden van Amptec, Arturia, Bekafun, Bose, EMstudios, FACE, Interface, Moré, MusiCasa, Pioneer, Prolight+Sound, Roland, Sennheiser, Steinberg en Variphone.

KEYMUSIC is dit jaar ook aanwezig en zal op zijn stand demo's geven met verschillende merken software en gear. Ook is er aandacht voor onze samenwerking met MusiCasa. En natuurlijk zijn we ook aanwezig om jou te helpen aan de beste gear voor de voordeligste prijzen! Alle gear die op de beurs aanwezig is, is immers bij ons te bestellen. Demo's, give-aways, goodiebags en speciale kortingen: kom op de Playground zeker langs bij de stand van KEYMUSIC!

Wat: Play & Produce, op de Playground beursvloer
Wanneer: zaterdag 8 november 2014, 12.30 - 19.00 uur
Waar: Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent
Tickets: via Play & Produce, voorverkoop tot maandag 20 oktober: €12,-