Ontdek de designs van Voggenreiter cajons

Ben jij het ook zo zat dat je als drummer altijd in de achtergrond bent, en dat de zanger alle aandacht krijgt? Koop dan direct een Voggenreiter cajon. De designs van deze instrumenten zullen jou en je publiek versteld doen staan. Daarom geven we 10% korting op het gehele Voggenreiter assortiment!

Voggenreiter cajons union flag en vrouwVoggenreiter cajons zijn gemaakt van zorgvuldig uitgekozen houtsoorten. Dankzij het superieure vakmanschap van de instrumentbouwers zijn ze zichtbaar en hoorbaar beter dan concurrenten in deze prijsklasse. Maar daarmee was de Voggenreiterfamilie nog niet tevreden: ze hebben samengewerkt met een groep topdesigners om de allerbeste designs te verkrijgen. Deze cajons zijn de coolste instrumenten die we ooit hebben gezien!

Met de cajons van Voggenreiter ben je altijd in het centrum van de aandacht. En tot met november geven we 10% korting op alle Voggenreiter cajons. Bovendien komt elk instrument met een lesboek waarin gratis tips, lessen en technieken zijn uitgelegd. Dat betekent driedubbel voordeel, dus mis deze aanbieding niet!