Nieuwe Dynaudio Nearfield Monitors en Subwoofers

Dynaudio presenteert een nieuwe vooruitgang in studiomonitoring. De Dynaudio traditie gaat voort met de BM mkIII serie nearfields en de BMS II serie precision subwoofers, allemaal handgemaakt in Denemarken met de beste materialen en handgemaakte drivers. Dit resulteert in geweldige constistentie over de hele lijn, allemaal presteren ze ver boven hun prijsklasse.

De BM Compact mkIII biedt ultieme prestaties in een kleine, maar goede nearfield monitor. De combinatie van heldere audio, de brede frequentierespons en hoge SPL maakt het een bijzondere monitor in zijn categorie. De BM5 mkIII tilt de enorm succesvolle BM5A mkII naar een hoger niveau met een bredere frequentierespons en hogere SPL. Beide producten zijn compatible met de Dynaudio Volume Box voor nauwkeurige volumeregeling en hebben beide RCA en XLR inputs.

De BM6 mkIII en BM12 mkIII bieden de kenmerkende Dynaudio objectiviteit en nauwkeurigheid met Dynaudio's bewezen waveguide technologie. Dit garandeert minder akoestische reflectie en een betere sweet spot voor de luisteraar.

Om de luisterervaring nog bijzonderder te maken, heeft Dynaudio gekozen om de handen ineen te slaan met IsoAcoustics. Iedere BM mkIII monitor komt met een IsoAcoustics standaard waarmee iedere monitor vrij in de ruimte staat. Hierdoor hoor je een authentiek en ongekleurd geluid. Dit komt doordat er geen energie wordt doorgegeven aan ondergrond of andere oppervlakken - de bass wordt strakker, het algemene beeld is beter en de monitors klinken op hun best. De strategische samenwerking tussen Dynaudio en IsoAcoustics geeft jou een complete monitoring oplossing met een superieure kwaliteit. 

Om de genoemde vooruitgang compleet te maken worden de BM9S II en BM14S II subwoofers geïntroduceerd. Een gesloten ontwerp en flexibele configuratiemogelijkheden maken ze geschikt voor zowel kleine als grotere ruimtes. Een perfecte aanvulling op de nieuwe BM mkIII serie.