Steinberg is jarig, en dat vieren we!

Steinberg, de fabrikant van Cubase, bestaat dertig jaar. En dat moet gevierd worden! Gebruik je Cubase LE / AI? Koop dan nu Cubase 7.5 of Cubase Artist 7.5 en scoor 30 procent korting. Een goede reden om over te stappen en meer uit je studio apparatuur te halen!

Steinberg CubaseSTEINBERG CUBASE 7.5 UPGRADE 4

Met meer muzikale eigenschappen dan ooit levert Cubase 7.5 een ongeëvenaarde creatieve productie-ervaring. De software doet je verbazen met de volledig vernieuwde mixer console, een nieuwe Chord track naast de innovatieve Chord Assistence, een uitgebreide VariAudio, meer instrumenten en nog veel meer verbeteringen. Cubase 7.5 is in alle opzichten slimmer en sneller dan zijn voorgangers.

Dit is een upgrade naar Cubase 7.5 vanaf LE/AI 4/5/6/7, C6/7 Elem + C Ess 4/5 + Sequ 2/3 + SL 1/2/3 + SX 1/2/3, SE 3, Studio Case 2.

STEINBERG CUBASE ARTIST 7.5 UPGRADE 2

Cubase Artist biedt een breed scala aan editing en sequencing gereedschap. De software is gebaseerd op technologie die gebruikt en gewaardeerd wordt door professionele artiesten van over de hele wereld. Met een eenvoudige interface, een ongeëvenaarde performance en inspirerende instrumenten en effecten, staat Cubase eenzaam aan de top in zijn prijscategorie. Deze Cubase versie is gewoonweg de beste keuze voor getalenteerde beginners en ervaren muzikanten.

Dit is een upgrade naar Cubase Artist 7.5 vanaf LE/AI 4/5/6/7, Sequ 2/3, SE 3, Studio Case 2.