RØDE on Tour bij KEYMUSIC

In de eerste maanden van 2014 gaat RØDE weer op tour door België. Jouw kans om alles te weten te komen over de microfoons van RØDE. Je krijgt de gelegenheid verschillende RØDE microfoons te testen en te vergelijken met je eigen microfoon. Natuurlijk kun je de RØDE experts ook al je vragen stellen over studio recording, live performance en video/broadcast microfoons!

Test nu je favoriete RØDE microfoon of vergelijk deze met je eigen microfoon. RØDE Microphones verzorgt een complete soundbooth met vier topmicrofoons om te testen en te vergelijken.

Je krijgt 10 minuten de tijd om een opname te maken op een meersporen DAW systeem, waarna je de verschillen tussen de microfoons kunt beluisteren. Neem gerust je eigen microfoon mee wanneer deze een XLR aansluiting heeft. En neem een USB-stick mee om je opname mee naar huis te nemen! 

Inschrijven is noodzakelijk om iedereen voldoende tijd te garanderen voor zijn of haar eigen test. Mail naar birger@keymusic.com en vermeld de winkel waar je 'RØDE on Tour' wilt bezoeken. Geef ook aan hoe laat je kunt, wij maken dan een planning en laten weten wanneer je precies aan de beurt bent. Wil je een andere RØDE microfoon testen? Geef dit dan ook aan bij je inschrijving.

RØDE on Tour bij KEYMUSIC België:

Sint Niklaas zaterdag 25 januari 2014 12-18 uur
Gent zaterdag 8 februari 2014 12-18 uur
Herentals zaterdag 1 maart 2014 12-18 uur
Roeselare zaterdag 8 maart 2014 12-18 uur