RØDE VideoMic GO

Nadat RØDE de hoogwaardige VideoMic Pro lanceerde en de originele versie VideoMic in een nieuw jasje had gestoken, zag de Australische microfoonfabrikant er het nut van in om een goedkopere, gestripte versie op de markt te brengen: VideoMic GO!

De VideoMic GO is compact, erg licht, en levert heldere, scherpe, directionele audio met een ongelooflijk gebruiksgemak. Zijn nauw opnameveld focust zich aan de voorkant en reduceert omgevingsgeluid, zodat je onderwerp volledig geïsoleerd wordt van achtergrondgeluid.

Lyre® thermoplastic
De geïntegreerde Rycote® Lyre® schokadapter maakt de microfoon stoot- en vibratievrij, wat het geluid ten goede komt. De Lyre® is vervaardigd uit een enkel stuk duurzaam thermoplastic en levert superieure akoestische ophanging. Bovendien wordt het materiaal nooit moe en zakt of knapt het niet door.

De VideoMic GO heeft geen ingewikkelde schakelaar of instellingen en wordt gevoed door de externe microfoonuitgang van de camera. Zo heb je geen batterijen nodig en ben je er zeker van dat je nooit een perfect shot mist!