Nieuw: IK Multimedia iRIG KEYS PRO & iRIG KEYS Lightning

Ooit zin gehad om te jammen, producen en oefenen tijdens het wachten op de bus, op het strand of in het bos, of - waarom ook niet? - in het midden van een veld? Met de nieuwe iRig KEYS PRO kan dat zo! Dit toestel is ultralicht en bezit meer professionele functies dan je zou verwachten van een draagbaar MIDI-keyboard in zijn prijsklasse.

iRig KEYS PRO is een supercompacte, bus-powered, plug-and-play MIDI-controller voor iPhone, iPod touch, iPad en Mac/pc die je altijd en overal kan inzetten. Ondanks zijn kleine formaat heeft hij 37 (3 octaven + 1 noot) volwaardige, aanslaggevoelige toetsen die je een realistisch gevoel geven en je de mogelijkheid geven om passages met twee handen te spelen. Omdat de iRig KEYS PRO klein en licht genoeg is om overal mee naartoe te nemen moet je hem ook overal kunnen gebruiken. De oplossing vind je in de bus-power; je krijgt stroom van het toestel waarop je hem aansluit (iOS, Mac of pc) en hebt dus geen netstroom nodig.

iRig KEYS PRO kan zowel als draagbaar MIDI-keyboard en als studio controller worden gebruikt, en is de perfecte oplossing voor wie slechts één keyboard voor beide toepassingen wenst te gebruiken. Sluit hem aan op je Mac of pc voor gebruik met DAW's en andere software-instrumenten.

Functies
Er zijn modulatie en pitch-bendwielen geïntegreerd voor maximaal speelcomfort en veelzijdigheid, en er is een tweede TRS/jackaansluiting waar je een sustainpedaal voor realistische piano-ervaring of een expressiepedaal voor het controleren van parameters zoals volume, tremolo, vibrato en rotary speaker-snelheid kan op aansluiten.

iRig KEYS PRO bezit een gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel met 5 verlichte zachte knoppen en een Volume/Data-knop. Je vindt ook Program en Octave up/down en een Set-knop waarmee je tot 4 verschillende instellingen kan opslaan. Met de Edit-mode kan je dan weer het keyboard transponeren, specifieke veranderingen in je programma's sturen, aanslaggevoeligheid bepalen, MIDI-kanalen veranderen, je Volume/Data-knop opnieuw toewijzen, MIDI-besturing en andere MIDI-gerelateerde functies in een mum van tijd aanpassen.

Dit is de ultieme draagbare partner voor toetsenisten en producers!

iRig Keys Lightning
Verder voegt IK Multimedia ook iRig KEYS met Lightning® toe aan zijn iRIG KEYS-serie. Deze sluit je rechtstreeks aan op je iOS-apparaat met de Lightning-connector (of de meegeleverde 30-pins connector) of via USB-kabel op je Mac/pc. De iRig KEYS met Lightning bezit net als de iRig KEYS PRO 37 toetsen, maar dan in mini-uitvoering. Hij neemt erg weinig plaats in op je bureau en je kan hem heel gemakkelijk meenemen in je rugzak of schoudertas.

Bestel nu de iRig KEYS PRO of iRig KEYS met Lightning!

Bekijk onderstaand filmpje voor meer uitleg over de iRig KEYS PRO.