Muziekwinkel Utrecht

Onze winkel in Utrecht is een plek waar iedere muzikant, producer of dj zich direct zal thuis voelen. De nieuwe winkel aan de Biltstraat 30 is een ontmoetingsplek voor de muziekscène in Utrecht en omstreken. We bieden een modern interieur en optimaal winkelcomfort dankzij airconditioning en veel daglicht.

KEYMUSIC Utrecht
Biltstraat 30
3572 BC Utrecht

CONTACTEER KEYMUSIC UTRECHT
T. 030-2733544
E. utrecht@keymusic.com


OPENINGSTIJDEN

Dinsdag - Vrijdag 10.00 - 18.00
Donderdag (koopavond) 10.00 - 20.00
Zaterdag 10.00 - 18.00

 

KEYMUSIC Utrecht

Ligging winkel
KEYMUSIC Utrecht ligt op loopafstand van het centrum van de stad. De buurt is zeer levendig dankzij de vele studenten en een bruisend nachtleven. De straat is natuurlijk bekend van het spel Monopoly. Voorheen was onze winkel gevestigd op de Biltstraat 90 onder de naam Feedback.

Assortiment
In het voorste deel van de winkel vind je digitale piano's en keyboards en de nieuwste gear voor dj's en producers, waaronder controllers, mixers, studiomonitoren en meer. In het tweede deel van de winkel bieden we een fraaie selectie gitaren, versterkers, effectpedalen en accessoires. Ga je nog verder de winkel in dan kom je op de drumafdeling, met een selectie cymbalen, digitale drums, akoestische drums en percussie.

Bereikbaarheid
De winkel is goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Vanaf het einde van snelweg A28 is het slechts enkele minuten rijden. Parkeren kan direct voor de winkel in de parkeervakken (betaald) of in de parkeergarage op de Kruisstraat. Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u gebruik maken van de bushaltes Stadsschouwburg (buslijnen 5, 8, 28 en tientallen regionale buslijnen) en Wittevrouwenbrug (buslijnen 5 en 55). Vanaf Utrecht Centraal staat u in beide gevallen binnen tien minuten voor de deur van KEYMUSIC. 

Tags: muziekwinkel Utrecht, gitaarwinkel Utrecht, drumstel kopen Utrecht, microfoon kopen Utrecht, keyboard kopen Utrecht, bladmuziek Utrecht, dj controller kopen Utrecht, mengpaneel kopen Utrecht, audio interface kopen Utrecht, gitaar kopen Utrecht, pianowinkel Utrecht, gitaarshop Utrecht, drumwinkel Utrecht

 

KEY MUSIC NEDERLAND BV

BTW-nummer:
808037596B01

ING Bank
IBAN : NL04INGB0656637374
BIC : INGBNL2A