Muziekwinkel Sint-Niklaas

KEYMUSIC XXL Store

Welkom bij België's meest iconische muziekwinkel! Onze winkel in Sint-Niklaas is een legendarische plek en een muzikaal paradijs voor muzikanten en liefhebbers in heel Europa.

Op wandelafstand van het grootste marktplein in België ligt ook België's grootste muziekwinkel, KEYMUSIC Sint-Niklaas. Het unieke winkelconcept, een muziekwinkel in een voormalige bioscoop, biedt plaats aan de grootste verzameling muziekinstrumenten, dj- en P.A.-materiaal van Europa.

Echter als je voor de winkel staat is dit niet meteen duidelijk. Wanneer je de grote zaal betreed gaat er een prachtige wereld voor je open. Kom langs en laat je inspireren!

KEYMUSIC Sint-Niklaas
Ankerstraat 81
9100 Sint-Niklaas
Tel. 03 766 63 93
sintniklaas@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m zaterdag
10:00 - 18:00 uur
(doorlopend)

 

KEYMUSIC Sint-Niklaas

Ligging winkel
KEYMUSIC Sint-Niklaas bevindt zich in de Ankerstraat op wandelafstand van het Station, de Grote Markt en de Stationsstraat, de commerciële trekpleisters van Sint-Niklaas. Ook de nabijheid van tal van culturele instellingen zoals het Museumtheater, CC Sint-Niklaas en De Casino maakt de ligging van onze winkel bijzonder. De Ankerstraat in Sint-Niklaas heeft een lange muzikale geschiedenis met winkels als Rudy's music, Bob's music en Midi music. Die traditie wordt sinds 1992 enthousiast voortgezet door KEYMUSIC.

Assortiment
Doordat KEYMUSIC Sint-Niklaas naast een megastore ook het logistieke verdeelcentrum voor onze Belgische winkels is, biedt de winkel de unieke gelegenheid om zowat alles terug te vinden wat er op het vlak van instrumenten, dj- en geluidsapparatuur te krijgen is. Bovendien openden we er recent de Custom Shop, een winkelonderdeel waar je een indrukwekkend aantal exclusieve gitaren en versterkers van de allergrootste merken (Fender, Gibson, Martin, ....) kan testen. Iedereen die langskomt, merkt dat de overweldigende hoeveelheid gitaren, drums, piano's, studiomateriaal en andere muziekinstrumenten in de prachtige setting telkens weer indruk maken.

Bereikbaarheid
Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van onze winkel. Meestal vind je een parkeerplaats in de Ankerstraat zelf - betalend parkeren, waarvan het eerste kwartier gratis. Tegenover de winkel ligt parking Zwijgershoek, de grote parkeerplaats van het CC Sint-Niklaas. Wie langs de E17 naar Sint-Niklaas komt neemt afrit Sint-Niklaas en volgt de Prins Alexanderlaan en Parklaan tot aan de Grote Markt. Via de E34 neem je afrit 11 en volgt de N403 tot aan de Grote Markt.

Muziek in Sint-Niklaas
Zowat iedereen in de Belgische (en internationale) muziekwereld heeft de weg gevonden naar KEYMUSIC Sint-Niklaas en de lijst met namen - waaronder Hooverphonic, Clouseau, Daan, Triggerfinger, The Kids, Soulsister, Netsky, Gabriel Rios en Axelle Red - is ondertussen erg lang geworden.

Tags: muziekwinkel Sint-Niklaas, gitaarwinkel Sint-Niklaas, drumstel kopen Sint-Niklaas, microfoon kopen Sint-Niklaas, keyboard kopen Sint-Niklaas, bladmuziek Sint-Niklaas, dj controller kopen Sint-Niklaas, mengpaneel kopen Sint-Niklaas, audio interface kopen Sint-Niklaas, gitaar kopen Sint-Niklaas, pianowinkel Sint-Niklaas, gitaarshop Sint-Niklaas, drumwinkel Sint-Niklaas