Muziekwinkel Mechelen

KEYMUSIC City Store

KEYMUSIC Mechelen ligt in de grootste winkelstraat van Mechelen en is gebaseerd op het "city store"-concept. Daarmee is deze winkel in vergelijking met de andere KEYMUSIC-winkels eerder klein in oppervlakte (200 m²), maar desalniettemin even groots in aanbod. De werkvloer wordt bevolkt door drie vaste werknemers, en het team heeft op (drukke) zaterdagen een extra werkkracht zodat elke klant snel en degelijk kan geholpen worden.

KEYMUSIC Mechelen
Hanswijkstraat 10
2800 Mechelen
Tel. 015 28 56 00
mechelen@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag - zaterdag
10:00 - 18:00 uur
(doorlopend)

 

KEYMUSIC Mechelen

Ligging winkel
KEYMUSIC Mechelen ligt aan De Vijfhoek, een gezellig pleintje in dé winkelstraat van Mechelen: De Bruul. De Bruul ligt op zijn beurt pal in het midden van de as Centraal Station-Grote Markt. Samen met de Vismarkt vormt deze buurt het hart van het Mechelse culturele leven. Met als buren onder andere een radiostation, eventbureau, theatergezelschap en een concertzaal valt er steeds wat te beleven. De Mechelse muzikant in spe vindt zijn gading in het aanbod van het Stedelijke Conservatorium en van de talloze muziekateliers in de binnenstad.

Assortiment
Het ruime assortiment is duidelijk verdeeld in verschillende afdelingen; telkens netjes gepresenteerd en met voldoende instrumenten ter beschikking vormen ze een uitgelezen kans om nader kennis te maken met het actuele aanbod in onze winkel. Bij het binnenkomen bevind je je meteen in de piano-, synthesizer- en keyboardafdeling, waar je ook de toonbank en allerhande accessoires aantreft. De ontdekkingstocht loopt verder doorheen de recording-, dj-, P.A.- en drumafdeling. Ten slotte strand je tussen de mooie en zeer uitgebreide collectie gitaren en versterkers.

Bereikbaarheid
Ondanks de verkeersluwe binnenstad is de winkel toch vlot bereikbaar met de wagen. Wie de E19 neemt, volgt best afrit Mechelen Zuid. Wie van de A12 of N16 komt rijdt door tot aan McDonalds, waarna je rechts de ring opdraait. In beide gevallen vervolg je je weg tot het Kardinaal Mercierplein en rijd je richting Centrum. Wie uit de richting van Leuven komt, volgt gewoon de Leuvensesteenweg en de Hendrik Speecqvest, en slaat vervolgens de Graaf van Egmontstraat in. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor de winkel, alsook langs de ringweg op 5 minuten loopafstand. Het station Mechelen-Centraal bevindt zich op 400 meter van de winkel, ideaal voor wie met de trein of bus reist.

Muziek in Mechelen
Wie Mechelen zegt, zegt Maanrock. Maanrock is hét muzikale visitekaartje van Mechelen; het is het grootste gratis festival van Vlaanderen en een vaste waarde op de zomerkalender van menig Mechelaar en muziekliefhebber uit omliggende steden en gemeenten. Verder kan je er tijdens de zomermaanden haast elke dag een leuk concert met nationale of internationale artiesten meepikken. Denk aan de Dijlefeesten, Maanrockrally, Ottertrotter en Parkpop - concerten vlakbij onze winkel die wekelijks honderden muziekliefhebbers samenbrengen. Culturele centra, tal van concertzalen en een prachtig gerestaureerde Stadsschouwburg: er zit muziek in Mechelen, en KEYMUSIC maakt daar met trots deel van uit!

Tags: muziekwinkel Mechelen, gitaarwinkel Mechelen, drumstel kopen Mechelen, microfoon kopen Mechelen, keyboard kopen Mechelen, bladmuziek Mechelen, dj controller kopen Mechelen, mengpaneel kopen Mechelen, audio interface kopen Mechelen, gitaar kopen Mechelen, pianowinkel Mechelen, gitaarshop Mechelen, drumwinkel Mechelen

KEY MUSIC NV

BTW-nummer:
0447.439.719

ING Bank
BE63 3631 0938 3708
BIC BBRUBEBB