Muziekwinkel Leuven

KEYMUSIC City Store

Onze muziekwinkel in Leuven is net enkele van onze andere winkels een City Store. De compacte winkel toont de beste merken en meest populaire producten van het moment. Hier vind je geen honderden gitaren, keyboards of micro's, maar wel steeds de juiste muziekinstrumenten, geluidsapparatuur en accessoires voor iedereen. Dankzij onze zorgvuldige selectie bieden we de beste deals voor beginners èn gevorderde spelers. Via onze Click & Collect service kan je bij KEYMUSIC Leuven ook altijd je online bestelling afhalen.

KEYMUSIC Leuven
Benedenplein 1
3010 Kessel-Lo Leuven
Tel. 016 22 62 87
leuven@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag
10:00 - 19:00 uur
Woensdag t/m Zaterdag
10:00 - 18:00 uur
(doorlopend)

 

 

KEYMUSIC Leuven

Ben je op zoek naar een goede digitale piano of een knappe gitaar? Of heb je een probleem met de keuze van je nieuwe drumstel? Ons team helpt je met persoonlijk advies een doelgerichte keuze te maken uit het ruime aanbod.

Breng een bezoekje in onze gloednieuwe showroom, we staan graag tot uw dienst! KEYMUSIC Leuven was voorheen bekend als Music Center. Music Center Leuven is reeds meer dan 40 jaar dé muziekzaak waar service & kwaliteit de toon aangeven.

Ligging winkel

KEYMUSIC Leuven ligt op loopafstand van het centrum van de stad. De buurt is zeer levendig dankzij de vele studenten en een bruisend nachtleven. De winkel ligt op steenworp afstand van station Leuven, net buiten de ring.

Assortiment

Op de begane grond van de winkel vind je elektrische gitaren, akoestische gitaren, klassieke gitaren, basgitaren, gitaarversterkers, effecten en accessoires, maar ook de nieuwste gear voor dj's en producers, waaronder controllers, mixers en meer. Op de vide bieden we een fraaie selectie keyboards, digitale piano's, synthesizers, maar ook enkele akoestische drums, percussie, cymbalen en accessoires.

Bereikbaarheid

De winkel is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Dankzij de ligging direct achter het station Leuven is de bereikbaarheid per trein en bus zeer goed. Je kan zelfs direct voor onze winkel uitstappen bij de bushalte van Lijn 3. Ook met de auto kan je makkelijk de winkel bereiken. Neem vanuit het oosten de Diestsesteenweg (N2) of de Tiensesteenweg (N3) richting het centrum en sla af voor de spoorwegen de Martelarenlaan op.

Parkeren in Leuven

Parkeren in Leuven een dure zaak? Vanaf nu niet meer! Bezoekers en shoppers kunnen elk weekend en op feestdagen terecht in de B-Parking achter het station voor € 1 per uur en maximaal  € 5 per dag in het weekend.

B-Parking bevindt zich langs de Martelarenlaan en heeft twee ingangen, één op de IJzerenweglaan en één op de Martelarenlaan zelf. De parking is gelegen ondergronds, zeer snel bereikbaar dus. Uiteraard kan je ook op de laad-en losplaatsen tegenover de winkel parkeren voor 30 minuten. Of met de blauwe schijf tot 2u op de andere plaatsen schuin tegenover onze showroom.

Tags: muziekwinkel Leuven, gitaarwinkel Leuven, drumstel kopen Leuven, microfoon kopen Leuven, keyboard kopen Leuven, bladmuziek Leuven, dj controller kopen Leuven, mengpaneel kopen Leuven, audio interface kopen Leuven, gitaar kopen Leuven, pianowinkel Leuven, gitaarshop Leuven, drumwinkel Leuven

KEY MUSIC NV

BTW-nummer:
0447.439.719

ING Bank
BE52 3631 2167 3709
BIC BBRUBEBB