Beste klanten, 

Na 8 jaar Keymusic Leuven hebben we in onderling overleg met de directie besloten om Keymusic Leuven te sluiten vanaf 15 mei. We wensen uitdrukkelijk alle klanten van harte te bedanken voor het vertrouwen de afgelopen 8 jaar en hopen jullie natuurlijk terug te zien in één van onze andere winkels! Onze klanten kunnen voortaan steeds terecht in de winkels te Brussel, Antwerpen XXL, Hasselt en Mechelen

Tot 14/5 is Keymusic Leuven open voor het ophalen van bestellingen gemaakt voor 1/5.

Keep on playing music!

Muziekwinkel Leuven

KEYMUSIC City Store

Onze winkel in Leuven is na de recente verhuis geëvolueerd van een Express store naar een heuse Citystore waarbij beleving centraal staat. Een gezellige testruimte staat ter beschikking om je favoriete instrument uit te proberen. Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om je met professioneel advies bij te staan en zijn een aanspreekpunt voor al je vragen. Laat je imponeren door de uitgebreide collectie drums en gitaren, maar ook de afdelingen met studiomateriaal, piano's en sound&light mogen er zeker zijn.

Als kers op de taart krijg je er nog de unieke ligging bij, op het Benedenplein, aan de ingang van het station en ingebed in de grote NMBS parking P1.

KEYMUSIC Leuven
Benedenplein 1
3010 Kessel-Lo Leuven
Tel. 016 22 62 87
Whatsapp: 016 22 62 87

store.leuven@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN
Gesloten

 

Ben je op zoek naar een goede digitale piano of een knappe gitaar? Of heb je een probleem met de keuze van je nieuwe drumstel? Ons team helpt je met persoonlijk advies een doelgerichte keuze te maken uit het ruime aanbod.

Breng een bezoekje in onze gloednieuwe showroom, we staan graag tot uw dienst! KEYMUSIC Leuven was voorheen bekend als Music Center. Music Center Leuven is reeds meer dan 40 jaar dé muziekzaak waar service & kwaliteit de toon aangeven.

Ligging winkel

KEYMUSIC Leuven ligt op loopafstand van het centrum van de stad. De buurt is zeer levendig dankzij de vele studenten en een bruisend nachtleven. De winkel ligt op steenworp afstand van station Leuven, net buiten de ring.

Assortiment

Op de begane grond van de winkel vind je elektrische gitaren, akoestische gitaren, klassieke gitaren, basgitaren, gitaarversterkers, effecten en accessoires, maar ook de nieuwste gear voor dj's en producers, waaronder controllers, mixers en meer. Op de vide bieden we een fraaie selectie keyboards, digitale piano's, synthesizers, maar ook enkele akoestische drums, percussie, cymbalen en accessoires.

Bereikbaarheid

De winkel is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Dankzij de ligging direct achter het station Leuven is de bereikbaarheid per trein en bus zeer goed. Je kan zelfs direct voor onze winkel uitstappen bij de bushalte van Lijn 3. Ook met de auto kan je makkelijk de winkel bereiken. Neem vanuit het oosten de Diestsesteenweg (N2) of de Tiensesteenweg (N3) richting het centrum en sla af voor de spoorwegen de Martelarenlaan op.

Parkeren in Leuven

Parkeren in Leuven een dure zaak? Vanaf nu niet meer! Bezoekers en shoppers kunnen elk weekend en op feestdagen terecht in de B-Parking achter het station voor € 1 per uur en maximaal  € 5 per dag in het weekend.

B-Parking bevindt zich langs de Martelarenlaan en heeft twee ingangen, één op de IJzerenweglaan en één op de Martelarenlaan zelf. De parking is gelegen ondergronds, zeer snel bereikbaar dus. Uiteraard kan je ook op de laad-en losplaatsen tegenover de winkel parkeren voor 30 minuten. Of met de blauwe schijf tot 2u op de andere plaatsen schuin tegenover onze showroom.

Tags: muziekwinkel Leuven, gitaarwinkel Leuven, drumstel kopen Leuven, microfoon kopen Leuven, keyboard kopen Leuven, bladmuziek Leuven, dj controller kopen Leuven, mengpaneel kopen Leuven, audio interface kopen Leuven, gitaar kopen Leuven, pianowinkel Leuven, gitaarshop Leuven, drumwinkel Leuven

KEY MUSIC NV

BTW-nummer:
0447.439.719

ING Bank
BE52 3631 2167 3709
BIC BBRUBEBB