Muziekwinkel Herentals

KEYMUSIC City Store

Eindelijk een volwaardige muziekzaak in de Kempen: alle mogelijke muziekinstrumenten speelklaar onder één dak. Elke medewerker bij KEYMUSIC Herentals verdiende al zijn sporen in zijn specifieke branche: P.A., studio, keyboards en piano’s, dj, (bas)gitaren, of drums, … elk heeft zijn specialiteit.

KEYMUSIC Herentals
Bovenrij 55
2200 Herentals
Tel. 014 28 35 90
herentals@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN:

Dinsdag t/m zaterdag
10:00 - 18:00 uur
(doorlopend)

 

KEYMUSIC Herentals

Ligging winkel
De winkel situeert zich in de Bovenrij - één van de mooiste winkelstraten van de stad, waardoor u een bezoek aan de winkel perfect kan combineren met een dagje uit in het middeleeuwse centrum.

Assortiment
Voor elk wat wils! Bij KEYMUSIC Herentals heeft zowel de beginnende als professionele muzikant een ruime keuze uit het uitgebreide assortiment gitaren, piano’s en keyboards, drums, dj-gear, studio en software, P.A. en live systemen, en beschikt de winkel over een breed gamma aan accessoires. Onze missie is ervoor te zorgen dat jij – binnen het immense aanbod aan instrumenten en apparatuur – de juiste keuze maakt. Dat wordt vergemakkelijkt door ons eerlijk, persoonlijk en professioneel advies op maat. Een instrument testen en delen in de ervaringen van mensen die dagelijks passioneel met muziek en technologie bezig zijn vinden we belangrijk.

Bereikbaarheid
Naast de betalende parkings op het Kerkplein en de Grote Markt is er een gratis parking in de Nonnenstraat op wandelafstand van de winkel. Vanaf het station neem je buslijn 305 of 541 en stap je af bij halte Kerkstraat. Ook het centrum van Herentals is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Muziek in Herentals
Herentals is een bruisende stad in het hart van de Kempen. Een cultuurcentrum met een gevariëerd programma, een drukbezocht winkelcentrum, twee levendige openbare markten en tal van leuke eethuisjes en cafeetjes staan er voor garant dat je je nooit verveelt.

De muzikanten van Clouseau, Tom Van Stiphout, Guy Swinnen … zijn kind aan huis bij KEYMUSIC Herentals. Het cultureel centrum ‘Het Schaliken’, de stedelijke muziekacademie met een grote afdeling Pop-Rock-Jazz, het jeugdhuis ‘10R20’ en o.a. het festival ‘Parkrock’ bewijzen dat er in Herentals een levendige scene van livemuziek en concerten is.

Tags: muziekwinkel Herentals, gitaarwinkel Herentals, drumstel kopen Herentals, microfoon kopen Herentals, keyboard kopen Herentals, bladmuziek Herentals, dj controller kopen Herentals, mengpaneel kopen Herentals, audio interface kopen Herentals, gitaar kopen Herentals, pianowinkel Herentals, gitaarshop Herentals, drumwinkel Herentals