Muziekwinkel Eindhoven

KEYMUSIC Eindhoven is een vaste waarde en ontmoetingsplaats voor muzikanten in Eindhoven en haar omgeving. In het pand vind je een rijk aanbod aan instrumenten en er is een zeer uitgebreide pro audio-afdeling. Onze winkel in het zuiden van het land wordt gekenmerkt door Brabantse gezelligheid; er worden regelmatig clinics en demo's georganiseerd en bij de bar kan je altijd terecht voor een frisse consumptie.

KEYMUSIC Eindhoven
Generaal Bothastraat 3
5642 NJ Eindhoven


CONTACTEER KEYMUSIC EINDHOVEN

T. 040-2815996
Whatsapp 0617170537 (enkel beeldbellen en appen)
E. eindhoven@keymusic.com

 

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag - Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 20.00 (koopavond)
Zaterdag 10.00 - 18.00
   

 

KEYMUSIC Eindhoven

Ligging winkel
KEYMUSIC Eindhoven ligt langs de Generaal Bothastraat, even buiten de Rondweg (de stadsring van Eindhoven) parallel met de spoorweg. Daarmee is de winkel gemakkelijk te bereiken en kan je altijd snel een plaatsje vinden om je auto te parkeren. 

Assortiment
KEYMUSIC Eindhoven heeft voor ieder wat wils, waaronder een zeer uitgebreide pro-afdeling. De medewerkers in deze afdeling hebben heel veel kennis over professionele audio- en lichtinstallaties. Naast deze specialisatie is onze winkel in Eindhoven het uitgelezen adres voor gitaren, drums en percussie, toetsen, computer/recording, dj en vj. Bovendien beschikt het gebouw over een aparte reparatieafdeling waar je terecht kan voor al je vragen, technische problemen en reparaties. Onze medewerkers in Eindhoven staan steeds voor je klaar!
 
Bereikbaarheid
KEYMUSIC Eindhoven is vlot bereikbaar met de auto en er is voldoende gratis parkeergelegenheid naast de winkel. Wie langs de N270 komt volgt de Eisenhowerlaan tot aan de Koudenhovenseweg Zuid. Houd rechts bij 't Hofke en volg de Tongelresestraat tot aan de Generaal Bothastraat. Automobilisten op de A67 nemen afslag 29t/m33, Leenderweg en vervolgens de Piuslaan die uitmondt in de Kadebrug. Volg daarna de Jeroen Boschlaan tot aan de splitsing met de Tongelresestraat en de Generaal Bothastraat. Vanaf het station is de winkel te bereiken met bus 5. Die stopt bij een halte aan de President Steynstraat, vanaf daar is het nog twee minuten lopen.

Tags: muziekwinkel Eindhoven, gitaarwinkel Eindhoven, drumstel kopen Eindhoven, microfoon kopen Eindhoven, keyboard kopen Eindhoven, bladmuziek Eindhoven, dj controller kopen Eindhoven, mengpaneel kopen Eindhoven, audio interface kopen Eindhoven, gitaar kopen Eindhoven, pianowinkel Eindhoven, gitaarshop Eindhoven, drumwinkel Eindhoven