Muziekwinkel Brussel

Onze winkel in Brussel is gelegen in het hart van het multiculturele Europese centrum. In deze bruisende stad kan je bij ons menige jamsessies tussen verschillende culturen bijwonen. De universele taal van muziek begrijpt iedereen en dit is de bindende factor bij KEYMUSIC in hartje Brussel. Het sterke, jonge en enthousiaste team helpt je graag vooruit door samen de goede keuze te maken bij de aankoop van je instrument. Laat je leiden door het ritme van de stad waar muziek leeft.

KEYMUSIC Brussel
Zuidstraat 143
1000 Brussel
Tel. 02 548 25 20
brussel@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag - Zaterdag
10:00 t/m 18:00 uur
(doorlopend)

Maandag en Zondag gesloten

 

KEYMUSIC Brussel Zuidstraat

Ligging winkel
KEYMUSIC Brussel bevindt zich langs de Zuidstraat 143 - een straat die parallel loopt met de Anspachlaan - tegenover de Brusselse Kunstacademie. De winkel ligt op een steenworp van de stations Brussel-Centraal en Brussel-Zuid, de Ancienne Belgique, het Beursplein en de Grote Markt.

Assortiment
Het aanbod in KEYMUSIC Brussel is zoals in elk filiaal zeer gedifferentieerd: gitaren, drums, P.A., recording gear, keyboards en piano's en dj-gear. Het doet er niet toe wat je voorkeur is, bij KEYMUSIC vind je alles terug. Kom eens langs om de sfeer op te snuiven en laat je bijstaan door een van onze adviseurs, zij wijzen je de weg naar je droominstrument! 

Bereikbaarheid
Wie met de trein komt kan uitstappen in station Brussel-Zuid of Brussel-Centraal, het pand ligt op loopafstand (maximaal tien minuten) van beide stations. Wie met de auto langskomt rijdt neemt best de E19 tot aan de afslag Brussel-Centrum en volgt dan de Bergensesteenweg tot aan de Poincarélaan. Rijd tot aan de Stalingradlaan en volg die tot aan de Zuidstraat. Aan de achterkant van de winkel, in de Van Helmontstraat, is een ruime parking die plaats biedt aan een 200-tal auto's.

Muziek in Brussel
Brussel heeft talloze pubs waar je tot in de vroege uurtjes kan genieten van (live) pop, rock en jazz. Natuurlijk is er ook de geliefde Ancienne Belgique, waar wereldsterren al jaren komen optreden én vaak albums opnemen dankzij de uitzonderlijke klankkwaliteit die de zaal produceert. Verder zijn er het Koninklijke Conservatorium en vele andere muziekacademies te vinden. Niet alleen beginnende en gevorderde muzikanten maar ook professionele artiesten komen bij KEYMUSIC Brussel over de vloer: Daan, De Mens, Adamo, Balthazar, Hooverphonic, Stef Bos, Will Tura, John Terra, etc. Misschien loop je bij je volgende bezoek wel een van deze personen tegen het lijf!

Tags: muziekwinkel Brussel, gitaarwinkel Brussel, drumstel kopen Brussel, microfoon kopen Brussel, keyboard kopen Brussel, bladmuziek Brussel, dj controller kopen Brussel, mengpaneel kopen Brussel, audio interface kopen Brussel, gitaar kopen Brussel, pianowinkel Brussel, gitaarshop Brussel, drumwinkel Brussel