KEYMUSIC Brussels - Keys, Producer & DJ

Ligging winkel
KEYMUSIC Brussel bevindt zich op de kruising van de Philippe de Champagnestraat en de Van Helmontstraat, op steenworp afstand van de originele winkel in Brussel. De winkel ligt op wandelafstand van de stations Brussel-Centraal en Brussel-Zuid, de Ancienne Belgique, het Beursplein en de Grote Markt.

Assortiment
De nieuwe pop-up winkel is gespecialiseerd in Keys, Producer en DJ. Je kan hier terecht voor een fraaie collectie home piano’s, stage piano’s, synthesizers, studioapparatuur en dj-gear. De originele winkel is nu volledig vrijgemaakt voor gitaren en bas, drums en percussie en geluidsapparatuur, zoals speakers, mengpanelen, microfoons en meer.

Het doet er niet toe wat je voorkeur is, bij KEYMUSIC vind je alles terug. Kom eens langs om de sfeer op te snuiven en laat je bijstaan door een van onze adviseurs, zij wijzen je de weg naar je droominstrument! 

Bereikbaarheid
Wie met de trein komt kan uitstappen in station Brussel-Zuid of Brussel-Centraal, het pand ligt op loopafstand (maximaal tien minuten) van beide stations. Wie met de auto langskomt rijdt neemt best de E19 tot aan de afslag Brussel-Centrum en volgt dan de Bergensesteenweg tot aan de Poincarélaan. Rijd tot aan de Stalingradlaan en volg die tot aan de Zuidstraat. De winkel bevindt zich links in de Philippe de Champagnestraat. In de Van Helmontstraat is een ruime parking die plaats biedt aan een 200-tal auto's. Let op, in verband met eenrichtingsverkeer moet je even omrijden.

Muziek in Brussel
Brussel heeft talloze pubs waar je tot in de vroege uurtjes kan genieten van (live) pop, rock en jazz. Natuurlijk is er ook de geliefde Ancienne Belgique, waar wereldsterren al jaren komen optreden én vaak albums opnemen dankzij de uitzonderlijke klankkwaliteit die de zaal produceert. Verder zijn er het Koninklijke Conservatorium en vele andere muziekacademies te vinden. Niet alleen beginnende en gevorderde muzikanten maar ook professionele artiesten komen bij KEYMUSIC Brussel over de vloer: Daan, De Mens, Adamo, Balthazar, Hooverphonic, Stef Bos, Will Tura, John Terra, etc. Misschien loop je bij je volgende bezoek wel een van deze personen tegen het lijf!

Tags: muziekwinkel Brussel, gitaarwinkel Brussel, drumstel kopen Brussel, microfoon kopen Brussel, keyboard kopen Brussel, bladmuziek Brussel, dj controller kopen Brussel, mengpaneel kopen Brussel, audio interface kopen Brussel, gitaar kopen Brussel, pianowinkel Brussel, gitaarshop Brussel, drumwinkel Brussel

KEY MUSIC NV

BTW-nummer:
BE 0447.439.719

ING Bank
BE63 3631 0938 3708
BIC BBRUBEBB