Keymusic Amsterdam is gedurende de maand juli en augustus gesloten. Vanaf 1/9 zal de winkel terug openen. Voor informatie kunt u ons bereiken via email en Whatsapp of op telefoonnummer +31(0)30 -2733544 (Keymusic Utrecht).

 

Muziekwinkel Amsterdam

Onze XL Store in Amsterdam heeft een bijzondere make-over gekregen! Deze nieuwe muziekwinkel in Amsterdam-Oost is, net zoals onze nieuwe DJGear Shop, gelegen in muziekcentrum Q-Factory. Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt mogelijkheden om andere muzikanten te ontmoeten en te jammen.

Twee nieuwe musicstores in het hart van Nederland. Kom zeker eens langs en laat je verbazen door het aanbod en de expertise van onze experts. Elke dag geopend (ook ’s avonds).

KEYMUSIC Amsterdam
(onderdeel van Q-Factory)
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

CONTACTEER KEYMUSIC AMSTERDAM
T. 020-2182140
WhatsApp: 06-25321334
E. amsterdam@keymusic.com

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag - zaterdag 10:00 - 18:00
Donderdag (koopavond) 10:00 - 20:00
Zondag Gesloten

 

KEYMUSIC en DJGear Shop Amsterdam

De compacte winkel toont de beste merken en meest populaire producten van het moment. Hier vind je geen honderden gitaren, keyboards of microfoons, maar wel steeds de juiste muziekinstrumenten, geluidsapparatuur en accessoires voor iedereen.

Dankzij onze zorgvuldige selectie bieden we de beste deals voor beginners èn gevorderde spelers. Via onze Click & Collect service kan je bij KEYMUSIC Amsterdam ook altijd je online bestelling afhalen.

Heb je online een interessant product gevonden, maar wil je het eerst proberen voor je het aanschaft? Maak dan gebruik van onze Try Before You Buy service! Wij zorgen dat het gewenste product naar onze winkel in Amsterdam wordt verzonden. Jij ontvangt een sms wanneer het gereserveerde product klaar staat om te proberen.

De winkel ligt tussen het bekende Oosterpark en de Linnaeuskade. Station Amsterdam Muiderpoort ligt op loopafstand en de tram en bus stoppen om de hoek op de Pretoriusstraat.

 

Q-Factory muziekcentrum

Q-Factory is het grootste muziekmakerscentrum van Europa en biedt muzikanten, acteurs en dansers alle mogelijkheden om te repeteren, op te treden of opnames te maken. Op de begane grond zit een fijn café/restaurant en binnenkort wordt in het gebouw een aantal hotelkamers geopend. Tenslotte is er een muzikale programmering in de kleine en grote zaal.

Q-Factory heeft repetitieruimtes in vele formaten - van solistenkamers tot een zaal voor een symfonieorkest, van ruimtes voor harde rock tot plekken voor ingetogen kamermuziek. In de kelder van het gebouw vind je ruim 50 repetitieruimtes, die geheel ingericht of 'kaal' worden verhuurd. Ook kun je hier techniek en instrumenten huren. 

Red Bull Studios Amsterdam

Naast onze pop-up winkel heeft Red Bull Studios een muziekstudio van wereldformaat gebouwd. In deze state-of-the-art opnamestudio geven ze zowel lokaal talent als internationale artiesten de ultieme faciliteiten om muziek te maken. De studio bestaat uit een control room en een live room en is geschikt voor zowel analoge als digitale producties.

Vocal Center Amsterdam

Vocal Center is het grootste netwerk van stemspecialisten in Nederland. Vocal Center zet jouw stem centraal. Ze maken je bewust van de mogelijkheden van jouw stem. Ze werken vanuit verschillende steden, en werken samen met de meest vooraanstaande logopedisten en KNO artsen van Nederland. Vocal Center is net als KEYMUSIC in Amsterdam gevestigd in Q-Factory muziekcentrum.

Q-Café

Het Q-Cafe is gehele dag open, van 10.00 tot 01.00, en biedt een goed gesorteerde menukaart; van een vlugge snack tot een uitgebreide maaltijd. Uiteraard kun je hier terecht voor een speciaal biertje op fles of van de tap. Het Q-Cafe vormt het kloppende én gezellige hart van het Q-Factory gebouw, het is de plek waar iedereen samenkomt. Niet alleen kun je hier elkaar ontmoeten en iets drinken, regelmatig word je getrakteerd op entertainment, bijvoorbeeld tijdens Hapje, Drankje, Bandje. 

Auto en parkeren

In de Oostpoort is een Q-Park aanwezig. Het tarief van deze parkeergarage is € 1,- per 20 min / max dagtarief € 12,- Ingang: Polderweg 92 1093KP Amsterdam. Uitgang: Atlantisplein direct voor Q-Factory.

 

Tags: muziekwinkel Amsterdam, gitaarwinkel Amsterdam, drumstel kopen Amsterdam, microfoon kopen Amsterdam, keyboard kopen Amsterdam, bladmuziek Amsterdam, dj controller kopen Amsterdam, mengpaneel kopen Amsterdam, audio interface kopen Amsterdam, gitaar kopen Amsterdam, pianowinkel Amsterdam, gitaarshop Amsterdam, drumwinkel Amsterdam

Tax Free Shopping

Global Blue

In deze winkel is het mogelijk om via de service van Global Blue belastingvrij aankopen te doen. Ideaal voor de toeristen en andere internationale reizigers in onze winkel!

KEY MUSIC NEDERLAND BV

BTW-nummer:
NL808037596B01

ING Bank
IBAN: NL16INGB0692659951
BIC: INGBNL2A