Algemene voorwaarden voor de Keymusic Academy

Bij afwezigheid van de leerkracht wordt de les ingehaald op een latere datum. Aangezien onze leerkrachten op freelance basis werken en ook bij afwezigheid van de leerling moeten worden doorbetaald, wordt de les in dat geval aangerekend en niet ingehaald. Dit geldt ook bij dwingende redenen, zoals ziekte of autopech. Je mag wel altijd iemand anders sturen om in jouw plaats les te volgen. Er wordt gewerkt in semesters, die telkens in 1 keer worden afgerekend.

Bij groepslessen, zowel in duo als grotere groepen, zoek je zelf een of meerdere leerlingen waarmee je de lessen samen volgt. Indien dat niet lukt kan je je altijd inschrijven op de wachtlijst voor groepslessen, dan contacteren wij je van zodra er genoeg personen zijn.

De lessenreeks wordt steeds volledig afgerekend alvorens de lessen van start kunnen gaan. Pas na betaling zal een plaats binnen het lesrooster gereserveerd worden. Dit kan gebeuren aan de kassa van de winkel of (na aanvraag bij de leerkracht of de organisatie) via een betaallink die wordt doorgemaild. Het huidige lesaanbod beperkt zich tot gitaar, basgitaar, drums, piano/keyboards, zang en DJ. Het lesaanbod kan tevens variëren naargelang de locatie. Voor meer informatie over de werkwijze, beschikbare cursussen en planning van de lesuren kan u steeds mailen naar muziekles@keymusic.com.