Muziekles voor muzikant, producer, vocalist of dj.

Keymusic Academy

Keymusic wil je helpen in het verwezenlijken van je dromen. We doen dat al jarenlang met prachtige instrumenten, maar je kunt bij ons nu ook lessen volgen! Op dit moment alleen in Sint-Niklaas. Behalve voor alle soorten instrumenten, professioneel advies en de beste service kun je nu ook bij Keymusic terecht voor persoonlijke begeleiding in het ontwikkelen van je muzikale talent. Niets houdt je meer tegen om je dromen waar te maken!

We werken samen met verschillende gespecialiseerde partners om zo voor alle instrumenten en muziekstijlen de beste muzieklessen, workshops en opleidingen te kunnen bieden. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Heb je niet veel tijd om naar de muziekles te gaan maar je wil toch graag een instrument leren bespelen? Doe het dan gewoon bij je thuis met onze online muziekschool! Hier kan je gitaar-, bas-, piano-, toetsen-, drum- en zanglessen volgen. Meer fan van de DJ wereld? Ook daar hebben we een oplossing voor, leer DJ-en met DJ Route

Tarieven

Voor de inschrijvingen werken we per semester (15 lessen), en volgen we de vaste schoolvakanties. Onderaan vind u een agendabestand met de exacte leskalender per semester. Meer informatie (omtrent afwezigheden e.d.) kan u nalezen bij onze algemene voorwaarden. 

Bij een vaste inschrijving wordt u ook ingeschreven in een kortingsprogramma waarbij u 5% korting ontvangt op alle accessoires binnen ons gamma!

LessoortPrijs
Privé 30 min. €350,00
Privé 60 min. €675,00
Duo 30 min. (per persoon) €190,00
Duo 60 min. (per persoon) €375,00
Groepsles* 60 min. (per persoon) €260,00

*vanaf 3 personen


Informeren kan via muziekles@keymusic.com.

Jaarplanning schooljaar 2018 - 2019

Jaarkalender 2018 - 2019

Digitale agendabestanden semester 2:

Februari - Juni lesdagen op woensdag
Februari - Juni lesdagen op zaterdag