Muziekles voor muzikant, producer, vocalist of dj.

 

Keymusic Academy

Keymusic wil je helpen in het verwezenlijken van je dromen. We doen dat al jarenlang met prachtige instrumenten, maar je kunt bij ons nu ook lessen volgen! Behalve voor alle soorten instrumenten, professioneel advies en de beste service kun je nu ook bij Keymusic terecht voor persoonlijke begeleiding in het ontwikkelen van je muzikale talent. Niets houdt je meer tegen om je dromen waar te maken!

Zo kan je in Sint-Niklaas terecht voor lessen gitaar, basgitaar, piano en drums.
Onze winkel in Brugge is gekoppeld aan Metronoom waar je terecht kan voor verschillende workshops en cursussen.
Vanaf september 2019 kan je bij KEYMUSIC Leuven ook gitaarlessen volgen! Info en inschrijvingen in de winkel of via store.leuven@keymusic.com of 016/ 22 62 87.

We werken samen met verschillende gespecialiseerde partners om zo voor alle instrumenten en muziekstijlen de beste muzieklessen, workshops en opleidingen te kunnen bieden. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Heb je niet veel tijd om naar de muziekles te gaan maar je wil toch graag een instrument leren bespelen? Doe het dan gewoon bij je thuis met onze online muziekschool! Hier kan je gitaar-, bas-, piano-, toetsen-, drum- en zanglessen volgen. Meer fan van de DJ wereld? Ook daar hebben we een oplossing voor, leer DJ-en met DJ Route

Tarieven

Voor de inschrijvingen werken we per semester (15 lessen), en volgen we de vaste schoolvakanties. Onderaan vind u een agendabestand met de exacte leskalender per semester. Meer informatie (omtrent afwezigheden e.d.) kan u nalezen bij onze algemene voorwaarden. 

Bij een vaste inschrijving wordt u ook ingeschreven in een kortingsprogramma waarbij u 5% korting ontvangt op alle accessoires binnen ons gamma!

LessoortPrijs
Privé 30 min. €350,00
Privé 60 min. €675,00
Duo 30 min. (per persoon) €190,00
Duo 60 min. (per persoon) €375,00
Groepsles* 60 min. (per persoon) €260,00

*vanaf 3 personen


Informeren kan via muziekles@keymusic.com.

Jaarplanning schooljaar 2020 - 2021

Jaarkalender 2020 - 2021

Digitale agendabestanden semester 1:

September - Januari lesdagen op woensdag
September - Januari lesdagen op zaterdag

Digitale agendabestanden semester 2:

Februari - Juni lesdagen op woensdag
Februari - Juni lesdagen op zaterdagMusiCasa

Het MusiCasa platform is een community van producers, dj’s en muzikanten. De focus ligt op persoonlijke ontwikkeling, career coaching en het opbouwen van een netwerk. Kortom, jouw startpunt voor een professionele carrière in de muziek. Je kan direct gratis starten en kennismaken met het online leerplatform. Je hebt dan volledig toegang. Je kan alles zien en testen. En al starten met netwerken via onze community. Ben jij klaar voor het echte werk? Maak kennis met MusiCasa!