Metalgitaren

Voor gitaristen die houden van stevige muziekstijlen hebben wij een exclusieve selectie metalgitaren. Deze elektrische gitaren hebben speciale eigenschappen waardoor ze uitermate goed geschikt zijn voor het zware gitaarwerk.

Natuurlijk denk je bij metalgitaren al snel aan gitaren met extreme bodyshapes, zoals de Gibson Flying V en Explorer, Jackson King en Rhoads en BC Rich gitaren. Maar ook onder de meer traditioneel vormgegeven ST-Model en LP-Model gitaren bestaat een breed aanbod metalgitaren. Daarnaast hebben we een speciale selectie met 7- en 8-snarige gitaren.

Metalgitaren zijn elektrische gitaren met extra pit onder de kap. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de snelle speeltechnieken en shredding stijlen aan te kunnen. Metalgitaren hebben meestal high-gain humbucking pickups, een hoogwaardige toets met lage actie en moderne hardware. Deze gitaren blinken uit in dynamiek, precisie en snelheid.

Ontdek ons aanbod metalgitaren van merken als WashburnIbanez, ESP, Cort, Gibson, Jackson, Caparison en BC Rich. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire metalgitaren. Gebruik voor het doorzoeken van het volledige aanbod metalgitaren de filteroptie.

Heb je behoefte aan wat meer informatie en tips bij het kopen van een elektrische gitaar? Bekijk dan onze uitgebreide koopgids voor elektrische gitaar!

Van de exclusieve handgemaakte gitaren van Caparison uit Japan, tot de betaalbare modellen van Ibanez. De nieuwste Jackson gitaren en natuurlijk de immens populaire Parallaxe gitaren van Washburn. Ontdek wat het beste past bij jouw muziekstijl.

Persoonlijk advies

Bel met onze specialisten:

Tel. 078/487.000

Ma. t/m vrijdag:
10-18 uur
Zaterdag:
10-18 uur
Stuur een bericht

Onze winkels