Keymusic Magazine

Voor muzikanten, door muzikanten. Dat is het eenvoudige basisprincipe waar wij al jaren voor staan. Bij Keymusic draait alles om muziek maken. In onze winkels staan ervaren specialisten voor je klaar om je op weg te helpen bij jouw muzikale avonturen. Onze muziekwinkels zijn het beste vertrekpunt voor jouw muzikale reis.

Beginners en professionals, jong en oud, muzikant en producer, zanger en dj. De enorme diversiteit aan muziekstijlen, muziekapparatuur en muziekmakers zorgt voor een interessante mix. In onze winkels is er altijd wat te beleven!

 

Nieuwe winkels

We zijn trots dat we bij de uitgave van een nieuw Key-magazine extra winkels kunnen aankondigen. Leeuwarden en Groningen zijn nu een feit waardoor we ook in het noorden van Nederland onze klanten perfect van dienst kunnen zijn. Daarnaast hebben we een prachtige overname kunnen doen in Eindhoven van de Studio Speciaalzaak I4 muzique die nu volledig is geïntegreerd in onze Keymusic winkel in Eindhoven. Een win-win situatie!

Muziektrainingen en Workshops

Keymusic is zeer actief op het gebied van workshops en muziekopleidingen. We werken nauw samen met artiesten, muziekscholen en fabrikanten om muzikale evenementen en workshops te organiseren in onze winkels. In diverse van onze winkels kan je naast de gebruikelijke instrumenten zoals gitaar, drums en piano ook eigentijdse lessen volgen zoals het leren produceren van je eigen muziek. Check onze website voor meer informatie.

Vernieuwen website

De ontwikkelingen gaan razendsnel en wij blijven innoveren om onze klanten beter van dienst te zijn. Of je nu een setje snaren wil bestellen met je mobiele telefoon, of een Click & Collect bestelling plaatst met je tablet – het kan op keymusic.com. Onze Nederlandse helpdesk is nu ook in de avonduren bereikbaar, zodat je altijd terecht kan voor vragen en advies.

Wij wensen je veel leesplezier.

Tot ziens in de winkel!
Het Keymusic-team