14 Dagen Bedenktijd

Als je een online bestelling hebt gedaan of een aankoop in de winkel, is het fijn om te weten dat je de tijd krijgt om te beoordelen of het product aan je wensen voldoet. Wij geven je 14 dagen om te beoordelen of je de juiste keus hebt gemaakt (in de winkel kan je het product vóór jouw aankoop uitproberen en betreft het een omruilgarantie). Ontdek ook alle andere KEYMUSIC klantvoordelen.

 

Hoe werkt de KEYMUSIC 14 Dagen Bedenktijd?

KEYMUSIC hanteert voor alle online bestellingen en aankopen in de winkel een zichttermijn van 14 dagen. Deze periode gaat in wanneer jij het product in bezit hebt. Na het verstrijken van de 14 dagen is de koopovereenkomst een feit. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Probeer het product slechts uit in de mate die nodig is om te kunnen beoordelen of je het wenst te behouden. 

Voorwaarden 14 Dagen Bedenktijd:

Bedenktijd De zichttermijn gaat in op het moment van aflevering, of het moment van aankoop in de winkel.
Bedenktijd De ontvangstdatum wordt geregistreerd door het verzendbedrijf. Je moet altijd persoonlijk tekenen voor ontvangst.
Bedenktijd Je kunt alleen aanspraak maken op de bedenktijd als je het product ongebruikt, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking kunt teruggeven of -sturen. Je mag het product wel uit de verpakking halen om het te bekijken.
Bedenktijd Ga zorgvuldig om met het product en de verpakking. Wij adviseren altijd de verzenddoos en de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. 
Bedenktijd De zichttermijn is uitsluitend bedoeld als bedenktijd en het is daarom niet toegestaan de producten in deze periode te gebruiken voor andere doeleinden, zoals optredens, studio-opnames, oefensessies of ander regulier gebruik.
Bedenktijd De verzendkosten voor het terugsturen en het risico voor het terugsturen -  bijvoorbeeld voor eventueel zoekraken -  liggen bij jou.
Bedenktijd Indien je het product wenst te retourneren, zal de retourzending en de staat van het product moeten voldoen aan de door ons gestelde voorwaarden. Lees meer over retourzendingen op onze klantenservice pagina.
Bedenktijd Bij een online aankoop gebeurt het terugstorten altijd achteraf via bankoverschrijving of via een refund op het betaalmiddel dat is gebruikt voor de aankoop. Wij geven geen contant geld terug. Bij een aankoop in de winkel kun je binnen de bedenktijd gebruikmaken van de omruilgarantie, of ontvang je een tegoedbon.
Bedenktijd Wanneer er niet aan alle voorwaarden wordt voldaan, bestaat de kans dat niet het volledige aankoopbedrag wordt vergoed of dat je geen gebruik kunt maken van de omruilregeling.
Bedenktijd De 14 dagen retourgarantie kan niet worden ingeroepen bij speciaal bestelde producten, software & muziekboeken. 

 

Enkele voorbeelden:

- Een gitaar mag voorzichtig worden bespeeld, maar er mogen geen gebruiksporen zichtbaar zijn, waaronder vette vingers of lichte krasjes. Plastic beschermfolies op pickups en slagplaat, stickers en labels mogen niet worden verwijderd.
- Een CD speler, mixer of controller mag worden aangezet, maar je mag er niet mee draaien.
- Een versterker, luidspreker of mengpaneel mag worden aangesloten, maar er mag geen muziek mee ten gehore worden gebracht.


Uitgesloten van retour 

  1. B-stock (outlet) producten
  2. Hygiëne producten (bijv. microfoons, hoofdtelefoons, mondharmonica’s en andere blaasinstrumenten)
  3. Maatwerk (bijv. kabels op maat, op maat gemaakte geluidssystemen)
  4. Software of andere licentiegebonden artikelen en boeken (waarbij de verzegeling is verbroken)
  5. Verbruiksartikelen (bijv. lampen, buizen en vloeistoffen)