Zakelijke klanten

KEYMUSIC BUSINESS & PROFESSIONAL
Pro-audio apparatuur, dj-gear en muziekinstrumenten voor de zakelijke markt.

BESTELLEN ZONDER BTW EN OP REKENING

Door onze internationale structuur is het voor ons mogelijk om bedrijven met een geldig BTW-nummer te leveren zonder BTW in rekening te brengen. Dit kan normaal alleen naar bedrijven in het buitenland, maar wij kunnen Nederlandse bedrijven leveren vanuit België, en andersom. Hierdoor is het niet langer nodig om de BTW af te dragen en later terug te vorderen. Mail naar business.be@keymusic.com voor meer informatie.
Daarnaast is het bestellen op rekening een extra service die wij de zakelijke markt bieden. Dit is echter niet mogelijk bij internationale bestellingen. Het BTW-voordeel kunnen wij dus niet combineren met een bestelling op rekening.

KORTING VOOR BEDRIJVEN EN OVERHEID

Ben je op zoek naar muziekinstrumenten, pro-audio apparatuur of dj-gear voor je bedrijf, stichting of overheidsinstelling? Dan kom je wellicht in aanmerking voor één van onze exclusieve kortingsprogramma's. Als je regelmatig aankopen doet, biedt KEYMUSIC je extra scherpe tarieven.

SERVICE EN INSTALLATIE

Van een compleet professioneel geluidssysteem voor je café, club, restaurant, school of hotel, tot de inrichting van jouw professionele opnamestudio. Maar ook professionele bands kunnen in aanmerking komen voor één van onze exclusieve kortingprogramma's.

Ons team van professionele technici verzorgt de installatie van complete geluidssystemen, high-end studioprojecten, DJ-sets, A/V-systemen, presentatiesystemen en meer. Deze worden in overleg afgestemd op jouw budget en specifieke wensen.

KEYMUSIC PROFESSIONAL

Wij werken altijd met de beste A-merken, zodat jij jarenlang kunt bouwen op een betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig systeem. Neem voor meer informatie contact op met ons team via business.be@keymusic.com of telefonisch via +32 (0)78/487.000.

Onze winkels

Laat je inspireren. Ontdek onze muziekwinkels in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Herentals, Leuven, Luik, Mechelen, Roeselare, Sint-Niklaas en Valenciennes.