KEYMUSIC Reparatie Service

Keymusic België heeft een eigen technische dienst aan topprijzen en snelle afhandeling. Wil je gebruik maken van onze reparatiedienst? Dan is het van belang dat je onderstaande informatie en voorwaarden goed leest, zodat je weet wat je mag verwachten.

 

Reparatie   ALGEMENE INFORMATIE
  Een gemiddelde reparatietijd van 2 tot 4 weken dient in acht genomen te worden na het inleveren van het te repareren product.
 Reparatie Er zijn verschillende factoren welke vertragingen in het reparatieproces kunnen veroorzaken:
  Tenzij niet te repareren in onze technische dienst, zullen de reparaties worden uitgevoerd door externe reparateurs of leveranciers en zullen dus altijd verzonden moeten worden naar de locatie waar de herstelling zal plaatsvinden. 
  RMA procedure, het product moet eerst aangemeld worden en een autorisatie voor verzending.
  First in, first out basis. Bij drukte kan het langer duren voor een reparatie wordt gestart. 
  Voor veel herstellingen zijn nieuwe onderdelen nodig om de defecte onderdelen te vervangen. 
 

Als de reparatie klaar is, vragen wij binnen 2 weken de reparatie op te halen.
Wanneer dit niet mogelijk is, wordt er geacht KEYMUSIC op de hoogte te brengen.

  Als na 3 maanden het toestel nog niet is opgehaald dan behoudt KEYMUSIC zich het recht voor om het toestel naar de klant op te sturen, met daarbij de factuur met de eventueel gemaakte kosten en de extra verzendkosten.
  De klachtomschrijving, adres- en contactgegevens en eventuele toebehoren wordt genoteerd op de reparatiebon. De klant dient deze informatie te controleren.

 Reparatie
BIJZONDERE GEVALLEN
  Heb je een product van Beats by Dr. Dre ter reparatie? Dan verzoeken we je om zelf contact op te nemen met de reparatieservice van de leverancier.
Tel: 0800-0200174 (maandag - vrijdag, 7 - 20 uur GMT), zie ook Mail en Garantievoorwaarden
  Heb je een product van Behringer ter reparatie? Dan verzoeken we je om dit zelf aan te melden op de speciale site.
 
Reparatie   BINNEN GARANTIE
  Wij kunnen enkel garantie claimen als er een geldig aankoopbewijs kan worden overgedragen door de klant.
  De garantie moet worden bepaald door de leverancier van het betreffende product.
Bij twijfel zal er altijd eerst een onderzoek worden gedaan bij de leverancier of service center.
  Wanneer een aangeboden reparatie niet defect blijkt te zijn, behoudt KEYMUSIC zich het recht voor om de gemaakte kosten wel door te berekenen aan de klant.
  Wanneer garantie wordt geclaimd als het defect veroorzaakt is door foutief gebruik, worden de herstellingskosten doorgerekend aan de klant. 
De klant wordt hiervan op de hoogte gebracht. 
 
 Reparatie  BUITEN GARANTIE
  KEYMUSIC België heeft een eigen technische dienst waar je terecht kan om reparaties buiten garantie te herstellen. 
  Na onderzoek van de reparateur kan er een prijsinschatting worden gegeven. De ondergrens voor een prijsopgave zit bij €150,- incl. BTW.
Dit betekent dat alle reparaties die kosten met zich meebrengen die onder de €150,- uitkomen zonder overleg met de klant worden uitgevoerd.
  Bij een reparatie buiten de garantie zal door KEYMUSIC altijd een aanbetaling van minimaal €40,- gevraagd worden.
  Als de klant aangeeft dat er een prijsopgave gewenst is, wordt er door KEYMUSIC een mail gestuurd met de offerte voor de herstelling. De klant dient binnen 7 dagen een reactie te sturen voor akkoord. 
  Als er geen akkoord wordt gegeven voor een prijsopgave van een herstelling dan worden er wel onderzoeks- en transportkosten in rekening gebracht.
  Na de reparatie is afgerond zit er 3 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, deze garantie start op het moment dat de reparatie is teruggekomen bij KEYMUSIC.
 
Reparatie  BESTELLEN VAN ONDERDELEN
  Wij kunnen zorg dragen voor het bestellen van onderdelen van merken die wij ook verkopen, mits de gewenste onderdelen leverbaar zijn door de betreffende leverancier.

 

Reparatie

 

Onderdelen worden volgens de volgende procedure besteld:

 

Er wordt een order aangemaakt op naam van de klant.

 

De mogelijkheid tot bestellen wordt door KEYMUSIC gecheckt bij de leverancier.

 

De totale kosten van de bestelling worden per mail doorgegeven aan de klant, deze kosten zullen per mail binnen 7 dagen geaccordeerd moeten worden door de klant. Gebeurd dit niet, dan vervalt de bestelling.

 

Zodra de bestelde onderdelen binnen zijn zullen deze binnen 14 dagen na de berichtgeving over de levering opgehaald moeten worden. Na het verstrijken van dit termijn behoudt KEYMUSIC zich het recht voor om de bestelde onderdelen per post op te sturen naar de klant, inclusief de bijbehorende factuur met daarop de extra verzendkosten.