Kindergitaren - Kindergitaar kopen?

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het leren van een muziekinstrument. Diverse wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat zelf muziek maken en spelen bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte gitaar voor jouw kind.

De beste gitaren voor kinderen!

Voor kleine kinderen adviseren we om te beginnen met een klassiek gitaar met nylon snaren. We hebben verschillende klein formaat gitaren beschikbaar met nylon snaren. Geef je de voorkeur aan een akoestische gitaar met stalen snaren? Ook dan hebben een een grote selectie kleinformaat instrumenten in huis.

Hieronder vind je een selectie van de meest populaire kleinformaat gitaren voor kinderen. Is je kind al wat groter? Probeer dan eerst een beginnersgitaar of gitaarpakket van regulier formaat. Neem voor meer advies contact op met de gitaarspecialisten in één van onze winkels.

Elektrische gitaar voor kind

Wil jouw zoon geen brandweerman maar rockster worden? Draagt je dochter liever een shirt van The Arctic Monkeys dan van K3? Dan is er geen mooier cadeau dan een elektrische gitaar. Gitaar leren spelen op een elektrische gitaar is heel leuk, maar dit is minder gebruikelijk. Er zijn dan ook weinig speciale elektrische gitaren voor kinderen te koop.

Hieronder vind je een selectie van de meest populaire gitaarpakketten. Je kan er ook voor kiezen een losse elektrische gitaar te kopen. Een elektrische gitaar voor beginners kun je dan perfect combineren met een kleine versterker. Deze vind je in ons assortiment in de categorie Mobiele, Compacte en Mini Gitaarcombo's