Yamaha YC61

Merk: Yamaha |

Artikelnummer: 291838

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Yamaha

Yamaha YC61

De YC61 is ontworpen voor veeloptredende toetsenisten en beschikt over een nieuw ontworpen Virtual Circuitry Modeling (VCM) orgel-engine met fysieke drawbars, uitgebreide realtime besturing en authentiek akoestisch/elektrisch piano- en FM-synthgeluid.

GELUID
Hoe reproduceert u het warme, authentieke geluid van een orgel met een compacte stagepiano? U bouwt een orgel-engine op de Yamaha-manier, van de grond af. Onze gepatenteerde Virtual Circuitry Modeling (VCM) reproduceert de elektronische schakelingen van vintage analoge EQ's, compressoren en faseverschuivers tot aan de transistoren en weerstanden, om de subtiliteiten vast te leggen die andere digitale simulaties niet kunnen realiseren. Of u nu vleugel, piano, elektrische piano of meer speelt, de YC61 geeft u authentieke toetseninstrumentgeluiden voor elk muziekgenre.

VCM-ORGEL
Yamaha plaatst het geluid van uw favoriete toonwielorgel in een krachtige, compacte stagepiano. De YC61 beschikt over drie versies toonwielorgels - zo uit de doos, bereisd en karakterrijk vintage. Meer nodig? Duik onder de motorkap om toetsklik, overspraak, luidsprekerrotatiesnelheid en meer aan te passen om de unieke orgelklank te krijgen waarnaar u op zoek bent.

VCM ROTARY SPEAKER
De YC61 biedt u het authentieke geluid van klassieke roterende luidsprekers zonder dat onderhoud nodig is. Kies uit twee natuurgetrouw gemodelleerde roterende-luidsprekerprofielen - helder en vol of rauw en agressief - en pas de rotorsnelheid boven of onder aan voor totale controle over alles.

VCM-EFFECTEN
VCM creëert het geluid en het gedrag van vintage-effecten en geavanceerde studiosignaalprocessors opnieuw door de elektronische schakelingen te modelleren tot op het niveau van de originele analoge componenten.

FM-ORGEL
In 1983 introduceerde Yamaha de iconische geluiden van FM-synthese (frequentiemodulatie) in de wereld met de lancering van de DX7. Nu brengt YC61 FM-synthese naar het orgel voor een nieuwe generatie toetsenisten. Schakel eenvoudig over naar FM Organ en uw drawbars besturen 8 FM-operatoren die een puur geluid met een massief laag sturen. Voeg roterende-luidspreker- of versterkersimulatie-effecten toe voor karakter en vibe. Intuïtieve bediening maakt het gemakkelijk om nieuwe geluiden te ontdekken. Of reproduceer klassieke transistororgelklanken van warm tot rietachtig tot levendig door een van de drie populaire FM-orgelmodi te kiezen.

Yamaha YC61

-Sound engine: VCM Organ, AWM2 and FM
-Semi-weighted waterfall keyboard with 61 keys
-9 Drawbar controllers
-Integrated effects
-Rotary speaker simulation
-Master EQ
-Save live sets
-Split function
-Joystick for pitch and modulation
-Display
-2 Line outputs: 6.3 mm jack
-2 Line inputs: 6.3 mm jack
-Stereo headphone output: 6.3 mm jack
-MIDI input and output
-USB
-2 Inputs for foot switches
-2 Inputs for foot controller
-Dimensions (W x H x D): 896 x 108 x 309 mm
-Weight: 7.1 kg

Yamaha YC61

Yamaha YC61