Artikelnummer: 284456

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Yamaha

Yamaha SHS-300 White

De SHS-300 White Keytar ('Key'board + Gui'tar') heeft een strak, compact ontwerp dat u onmiddellijk de fantastische mogelijkheid biedt zelf muziek te maken, zelfs als u nog nooit een instrument heeft bespeeld. Gebruik de gratis speciale 'Chord Tracker'-app samen met de JAM-functie, en de geluiden die overeenkomen met de akkoordprogressies op je smartdevice worden automatisch toegewezen aan het toetsenbord van de SHS-300, zodat u kunt meespelen met je favoriete songs alsof u zelf deel uitmaakt van de band.

JAM mee met je favoriete songs
De JAM-functie geeft u de vrijheid om mee te spelen met je favoriete muziek, alsof u in een livesessie zit. U wilt de hele nacht door blijven spelen met de nummers waar u gek op bent.

Slim, casual ontwerp
De SHS-300 heeft een strak, compact ontwerp dat vrijwel overal past. Speel staand of zittend - het is aan u.

Het perfecte instrument om je onaangeroerde creativiteit en stijl te ontdekken
Verfraai je geluid door eenvoudig effectieve arrangementen toe te voegen en breng je spel vervolgens op smaak met sustain-, vibrato- en pitchbend-functies.

Speel ter plekke mee met je favoriete muziek
Dankzij de JAM-functie kunt u meteen genieten van meespelen met je favoriete songs. Koppel het instrument gewoon aan de gratis app 'Chord Tracker' en speel mee met de songs die op je smartphone of tablet zijn opgeslagen. Welke toetsen u ook indrukt, de noten kloppen automatisch met de song, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het spelen van verkeerde noten, vingerzettingstechniek of zelfs het kennen van de juiste toonladders en akkoorden.

Over de JAM-functie
Met deze ongelooflijk coole en krachtige speelfunctie kunt u meespelen met songs die op een smartdevice zijn opgeslagen, met behulp van de app Chord Tracker voor smartdevices. Welke toetsen u ook indrukt, de noten kloppen automatisch met de song, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vingerzettingstechniek of zelfs het kennen van de juiste toonladders en akkoorden!

De JAM-functiemodus
[1Finger] Deze modus is ideaal voor het spelen van begeleiding. Het voegt harmonieën toe aan de noten die op het toetsenbord worden gespeeld, zodat u met slechts één vinger volledige begeleidingspartijen kunt spelen.
[Backing] Deze modus is ideaal voor begeleiding. Probeer het ritme van de song te voelen voordat u begint. Speel vervolgens akkoorden in de maat met de muziek.
[Melody A] Deze modus is ideaal voor het spelen van melodieën. Probeer interessante geïmproviseerde loopjes te creëren en geniet voortdurend van prachtige muzikale resultaten.

Breng jezelf met een verscheidenheid aan instrumentgeluiden tot uitdrukking
Ontdek verschillende geluiden en stijlen voor oefenen, spelen en zelfs composities. Kies uit verschillende geluiden om het instrument te selecteren dat op dat moment het beste bij je creatieve behoeften past.

Ingebouwde luidspreker
Geen externe versterker of verbindingen nodig - pak gewoon de SHS-300 en speel. Met de ingebouwde luidspreker kunt u vrijwel overal en altijd spelen.

USB-connectiviteit
Maak via USB verbinding met je telefoon om de speciale 'Chord Tracker' -app te gebruiken, met je computer om je SHS-300 van stroom te voorzien of gebruik het als een miditoetsenbord voor het componeren en opnemen in muziekproductiesoftware, of met een USB-stroombron om de SHS-300 van stroom te voorzien.

Werking op batterijen
Werking op batterijen betekent geen beperkingen op waar en wanneer u ervoor kiest om je SHS-300 te bespelen.

Yamaha SHS-300 WhiteColor/Finish
Color: White / Blue

Size/Weight
Width: 733 mm
Height: 56 mm
Depth: 125 mm
Weight: 1.2 kg (not including batteries)

Control Interface
Number of Keys: 37
Touch Response: Soft, Medium, Hard, Fixed
Pitch Bend: Yes
Modulation: Yes
Language: English

Functions
Panel Sustain: Yes
Transpose: -6 to 0, 0 to +6
Tuning: 427.0 – 440.0 – 453.0 Hz (approx. 0.2 Hz increments)
JAM: JAM Function (3 mode)

Voices
Tone Generating Technology: AWM Stereo Sampling
Number of Polyphony (Max.): 32
Number of Voices: 12

Storage and Connectivity
DC IN: 5 V
Headphones: Mini stereo phone jack (PHONES/OUTPUT)
AUX IN: Yes (stereo-mini)
USB TO HOST: Yes *The MIDI control messages that the SHS-300 can send and receive are different from those of the SHS-500. For information on the MIDI control messages that the SHS-300 can send and receive, please refer to the "SHS-300 MIDI Reference".

Amplifiers and Speakers
Amplifiers: 0.7 W
Speakers: 8 cm

Power Supply
Power Supply: USB AC Adaptors (5 V / 1 A) or Self-powered USB hub (5 V / 1 A) or batteries (Four “AA” size alkaline (LR6), manganese (R6) or Ni-MH rechargeable (HR6) batteries)
Power Consumption: 2.5 W (When using USB AC adaptor)
Auto Power Off Function: Yes

Accessories
Included Accessories: Strap, USB cable, Owner's Manual

Yamaha SHS-300 White

Yamaha SHS-300 White