Yamaha P35

Merk: Yamaha | Beoordeling:

Artikelnummer: 129516

Dit product is niet meer beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Yamaha

Yamaha P35

Compacte draagbare piano met strak ontwerp en eenvoudige functies. De AWM (advanced wave memory) sampling gebruikt digitale technologie om het geluid van een instrument op te nemen.

Net als op een traditionele akoestische piano hebben de toetsen van de lagere noten een zwaardere aanslag, terwijl de hogere veel responsiever en lichter spelen. De gevoeligheid van de toetsen kan zelfs aangepast worden aan je speelstijl. Deze Graded Hammer technologie zorgt ervoor dat ook lichtgewicht instrumenten een authentieke touch hebben.

Net als andere P-serie digitale piano's heeft de P35 een strakke, moderne en compacte vormgeving. Daardoor is hij makkelijker op te bergen en te vervoeren voor gebruik in vele toepassingen. De interface van de P35 is heel eenvoudig. De 'Grand Piano' knop is makkelijk te vinden en stelt de piano direct weer in met de beste akoestische pianoklank. Inclusief pedaal/voetschakelaar.

Yamaha P35

Yamaha P35

Nils
|
Beoordeling:
1-5-2015
Zonder externe boxen is de klank van deze piano misschien ietwat goedkoop. Ik weet tenminste dat ik verre van onder de indruk was. Wat extra geld opzij zetten voor boxen is dus aan te raden en zelfs dan, is het niet geniaal. Maar dat hoef je ook niet te verwachten voor deze prijs, met de huidige techniek. De rest bevalt me goed. Toetsen zijn direct in hun gevoeligheid, waardoor je expressie nauwelijks gelimiteerd is vergeleken met een akoestische piano. Ik heb er veel plezier van als beginner. In die context dus - voor de beginner, prijs - een ruime 4 sterren! (omdat ik ergens het gevoel heb dat het beter moet kunnen, al weet ik niet hoe.)

Yamaha P35