Yamaha P-125 White

Merk: Yamaha |

Artikelnummer: 268693

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Yamaha

Yamaha P-125 White

De Yamaha P-125 White is een compacte digitale piano die ongelofelijke pianoprestaties combineert met een gebruiksvriendelijk minimalistisch ontwerp. Dit instrument is gemakkelijk draagbaar en uiterst toegankelijk en u kunt hiermee het plezier van op uw eigen manier pianospelen beleven.

Strak, dynamisch en krachtig
Voortbouwend op het grote succes van zijn voorganger, wordt de P-125 geleverd met nog meer functies om u te helpen met uw muziek mee te groeien. Hij produceert het dynamische, hoogwaardige geluid en de natuurlijke pianoaanspreekbaarheid die u mag verwachten van Yamaha-piano's met behoud van een strakke en slanke basis.

Een moderne klassieker
Het bescheiden ontwerp van de P-125 White is gecreëerd met toegankelijkheid voor de gebruiker in gedachten. Met het doel om zo gebruiksvriendelijk en toegankelijk mogelijk te zijn, is elk element van de P-125 ontworpen om de speler te helpen zich op het spel te concentreren. De minimale lichtreflectie van het doorlopende oppervlak en het ingetogen luidsprekerontwerp zorgen samen voor een mooie en elegante afwerking.

Yamaha P-125 White

Yamaha P-125 White

Yamaha P-125 White