Walrus Audio MAKO SERIES: ACS1 Amp + Cab Simulator FX Pedal

Artikelnummer: 297165

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Walrus Audio

Walrus Audio MAKO SERIES: ACS1 Amp + Cab Simulator FX Pedal

De ACS1 is een versterker en cabinet simulator die je de sound geeft van legendarische versterkers, de bijpassende speaker cabs en hij ook nog de mogelijkheid om de grote van de “room” aan te passen. Allemaal om je een zo echt mogelijke simulatie te laten horen.
Je kan de stereo-ervaring nog beter maken door de ACS1 zo in te stellen dat je verschillende versterkers + cabs op de linker en rechteruitgang uitstuurt.
Met de ASC1 heb je uitgebreide mogelijkheden om jou sound te maken, of het nu op het podium, in de studio of thuis is. Eenvoudige bediening, stereo in en uit, ingebouwde presets en MIDI-ondersteuning maken de ASC1 tot een tool die elke gitarist kan gebruiken.


Amplifiers

De ACS1 simuleert drie vintage versterkers die iedereen herkend en kan waarderen, de namen zijn te herleiden naar de plek waar ze ontworpen zijn. Als je de ACS1 in stereo wordt gebruikt, kan je één versterker over beide uitgangen uitgestuurd worden. Maar om het stereo effect nog beter te maken, mix en match je versterkers en cab’s op de linker- en rechteruitgang met de L + R-schakelaar. Kieshet kanaal dat je wilt wijzigen, selecteer de versterker- en cab en stel de niveaus in. Schakel dan over naar het andere kanaal en kies weer een versterker- en cab combinatie. Als je dezelfde instellingen op beide kanalen wilt gebruiken, zet u de schakelaar in het midden, je hebt dan dezelfde versterker en cab op de linker- en rechteruitgang.
Volume en Gain zijn een team, vergelijkbaar met hoe ze werken op een versterker. Dus als je de Gain harder zet wordt ook het algehele volume hoger, deze kan je dan weer aanpassen met de Volume knop.

Fullerton is geinspireerd op de Fender® Deluxe Reverb. Helder clean met heel veel headroom. En favoriet van ontzettend veel gitaristen.
London is geinspireerrd op de1962 Marshall® Bluesbreaker. Overstuurt mooi met veel boventonen en heeft een duidelijke en gevoelige response
Dartford is geinspireerd op de legendarische 1960s Vox® AC30 . Een helder maar beetje aggresief geluid.

Cabinet IRs

In de ACS1 zitten 6 cabinet impulse responses (IR's) van hoge kwaliteit. Standaard worden er 6 door Walrus Audio ontwikkelde IR’s meegeleverd. Het is ook mogelijk om je eigen IR’s in te laden via de speciale webapp op walrusaudio.io.
Gebruik de ABC Cab schakelaar om je cab te selecteren. Om de zelf ingeladen IR’s te selecteren; hou je de bypass knop ingedrukt en zet je de schakelaar in de gewenste stand.

Room Ambience

Het is ook mogelijk de grootte van de kamer waarin de gesimuleerde versterker en cab staan aan te passen. Bij nul is het of de versterker in een geïsoleerde omgeving staat zonder galm. Maximaal simuleert deze een grote studio-omgeving met een natuurlijke galm.


Presets

Sla drie presets op door je de bypass- en boost-schakelaar tegelijkertijd ingedrukt te houden. Beide LED’s zullen knipperen om te bevestigen dat uw instellingen zijn opgeslagen. Selecteer de presets door Bypass en Boost tegelijkertijd in te drukken en weer los te laten, het pedaal doorloopt dan de drie ingebouwde presets: rood, groen en blauw. Met MIDI kunnen maximaal 128 presets worden opgeslagen en opgeroepen. Wanneer de stroom uitvalt, zal het opstarten in de laatst gebruikte preset.

Boost


De ACS1 heeft ook een ingebouwde boost, je schakelt deze in door de Boost schakelaar in te drukken. Het is een combinatie van gain en volume instellingen. Om deze in te stellen; schakel de boost in, stel de volume en gain in zoals je dat wilt en schakel de boost weer uit. Je instellingen worden automatisch opgeslagen.
Walrus Audio MAKO SERIES: ACS1 Amp + Cab Simulator FX Pedal

Specificaties:

Amplifier en speaker cab simulator
Sound en feel van versterkers en bijpassende cabs van wereldklasseand
Pas de grote van de “room” aan om meer ruimt in je sound te creëren
Stereo of mono te gebruiken
Stereo opties: stuur verschillende amp/cab combinaties naar de linker en rechter uitgang.
Selecteer een van de 3 herkenbare vintage amps: Fullerton, London of Dartford
Fullerton: geïnspireerd op de Fender® Deluxe Reverb
London: geïnspireerd op de 1962 Marshall® Bluesbreaker
Dartford: geïnspireerd op de 1960s Vox® AC30
6 cabinet impulse responses (IRs) van hoge kwaliteit
Laad je eigen IR’s in via een speciale web app (walrusaudio.io)
Boost. Stel zelf in hoeveel volume/gain erbij komt
USB uitsluiting voor firmware updating en IR loading
Koptelefoon aansluiting
9 on-board presets
128 presets via MIDI
MIDI In/Out via DIN
Ontworpen voor zowel live en studio gebruik
3 bypass modes: true bypass, DSP+ true bypass (trails) en DSP bypass
Ontworpen op het krachtige MAKO platform met een Analog Devices SHARC processor
24-bit 48kHz A/D en D/A converters
32-Bit floating point processing
Gouden afwerking met een opdruk van zwart en groen
9-volt DC, Center Negative, 300mA minimum
Exclusief voeding
Made in the USA

Walrus Audio MAKO SERIES: ACS1 Amp + Cab Simulator FX Pedal

Walrus Audio MAKO SERIES: ACS1 Amp + Cab Simulator FX Pedal