Artikelnummer: 278035

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Populair van Walrus Audio

Walrus Audio Defcon 4

Vanuit het brein van Ryan Adams komt een nieuw nuttig gitaarpedaaltje met meer trucs in de mouw dan een supervillain uit de jaren ‘80. De Defcon4 werkt als een voorversterker en EQ en creëert zo precies mogelijk uw gitaarklank. Breng vredestijd naar je toon en vermijd moeizame afstelling van je versterker tijdens een set door de Defcon4 te gebruiken om eenvoudig van single-coil naar humbucker-instrumenten te schakelen en dit met een snelle draai aan een van de draaiknoppen. Na het aanzetten van de “launch” schakelaar ga je naar Defcon 4 en activeer je een verschroeiende boostvoor je gitaar. Gebruik de draaiknoppen Low (IV), Mid (III) en High Band (II) om de frequenties van uw signaal te verminderen en te versterken. De tuimelschakelaars zullen elke frequentie activeren of omzeilen. Indien geactiveerd, gaan de corresponderende verlichte nummers branden. Draai de startschakelaar om naar “Defcon 1” te gaan en een 10db MOSFET-boost te activeren. “Ik wil dat dit eruitziet alsof iemand uit de jaren 80 de technologie gebruikte die ze op dat moment beschikbaar hadden.” -RA

De Defcon4 wordt geleverd in een zwarte textuurbehuizing met kunstwerk geïnspireerd op de uit 1983 film “WarGames” en Ryan’s voorliefde voor de nostalgie van de jaren ‘80. De exacte grootte van de gegoten behuizing is 11,94 x 9,40 x 5,08 cm.
Stroomvereisten zijn 9 VDC, midden negatief (minimaal 100 mA). Het gebruik van een geïsoleerde voeding wordt aanbevolen voor het voeden van alle Walrus Audiopedalen. Daisy chain-voedingen worden niet aanbevolen.
Power Supply niet inbegrepen.
Gemaakt in de Verenigde Staten

Walrus Audio Defcon 4

Walrus Audio Defcon 4

Walrus Audio Defcon 4