Artikelnummer: 284741

Interessante alternatieven

Ultrasone PRO 1480i

Open, studio-referentiekoptelefoon met gepatenteerde S-Logic® Plus-technologie die transparant, analytisch geluid levert voor mixen en masteren.

Met de ULTRASONE PRO 1480i breiden we ons portfolio uit met open studiohoofdtelefoons. Deze toevoeging vormt een perfecte aanvulling op onze bestaande reeks gesloten modellen voor professioneel gebruik. Dankzij een open constructie levert deze dynamische over-ear hoofdtelefoon een bijzonder luchtig, kristalhelder geluid. De transparante en neutrale geluidsweergave maakt ze perfect voor veeleisende mix- en masteringstaken waarbij muziek analytisch moet worden beoordeeld.

Hoogwaardige 40 mm Mylar-transducers en lichte maar krachtige neodymiummagneten zorgen voor gedetailleerd geluid. Het extreem uitgebalanceerde frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz beslaat het hele bereik van het menselijk gehoor. Er gaat dus geen enkele subtiele nuance verloren in professionele toepassingen. De PRO 1480i maakt gebruik van de gepatenteerde S-Logic® Plus-technologie, die een onvergelijkbaar ruimtelijk effect creëert dankzij decentraal geplaatste geluidsomzetters. In combinatie met de open constructie van de hoofdtelefoon, wordt een breed geluidsbeeld gecreëerd dat perfect is voor het nauwkeurig analyseren van audiosignalen.

Een ander voordeel van de S-Logic® Plus-technologie is het hogere waargenomen volume: een aanzienlijk lagere geluidsdruk zorgt voor dezelfde luisterervaring. Dit beschermt uw gehoor, vooral bij frequent en langdurig gebruik. Zo zijn lange uren moeiteloos luisteren mogelijk. De combinatie van S-Logic® Plus-technologie en de open constructie doet wonderen: deze hoofdtelefoon is licht en gemakkelijk aan te passen en open oorschelpen laten lucht naar de oren. Dit garandeert maximaal comfort, ongeacht hoe lang de sessie duurt.

Geluidstechnici en muzikanten hebben een breed scala aan vereisten voor professionele audioapparatuur in het algemeen en professionele hoofdtelefoons in het bijzonder: ze moeten niet alleen goed klinken en comfortabel zitten; ze moeten ook robuust zijn om de uitdagingen van veeleisende dagen in de studio het hoofd te bieden. Dat is de reden waarom onze ULTRASONE PRO 1480i open referentiekoptelefoon een bijzonder solide ontwerp heeft - wat garant staat voor jarenlang analytisch nauwkeurig luisteren. De zachte velours oorkussens kunnen eenvoudig worden vervangen als na jaren gebruik tekenen van slijtage verschijnen. De drie meter lange opgerolde kabel is ook afneembaar en kan worden vervangen wanneer bijvoorbeeld een kortere kabel nodig is.

Dezel koptelefoons zijn muzikale allrounders die net zo geschikt zijn voor klassiek en jazz als voor rock en pop. Daarom is de ULTRASONE PRO 1480i het perfecte luisterinstrument voor iedereen die op zoek is naar professionele studio-hoofdtelefoons met open constructie als referentie voor mixen en masteren.

Ultrasone PRO 1480i

• Open-back design, neutral-analytical sound
• Soft velour ear pads, very comfortable to wear
• Great for mixing and mastering
• Also great for lovers of jazz and classical music
• Patented S-Logic® Plus natural surround sound technology
• Impressive stereo image with exceptional depth
• No ear fatigue even during long listening sessions
• 40 mm Mylar drivers, impedance: 32 Ohm
• Frequency range: 20 – 20.000 Hz
• Sturdy collapsible design
• Detachable 3 m coiled cable with 3,5 mm TRS plug
• Incl. 6,35 mm TRS adapter
• Incl. travel pouch

Ultrasone PRO 1480i

Ultrasone PRO 1480i