Artikelnummer: 236603

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar.

Interessante alternatieven

Traveler Guitar Ultra-Light Nylon (Maple)

De Ultra-Light Nylon is de meest compacte en lichtste volwaardige nylonsnarige akoestische gitaar op de markt en daarmee de perfecte reisgitaar. Door het gepatenteerde In-Body stemsysteem met fraaie chroom met parelmoer stemmechanieken heeft de hals geen kop. Ondanks de aanzienlijk kleinere afmetingen en het veel lagere gewicht dan dat van een reguliere ‘klassieke’ gitaar levert de Ultra-Light Nylon een volwaardige speelervaring.
Zo is de gitaar van hoogwaardig massief Amerikaans esdoorn en heeft de Ultra-Light Nylon een full-scale 24 ¾ inch hals met een toets van Amerikaans Walnoot. De Nylon is uitgerust met een passief Traveler piezo element dat de gitaar een rijke, klassieke versterkte sound geeft. Sluit deze gitaar via de 1/4-inch jack uitgang aan op je versterker, opnameapparaat of hoofdtelefoonversterker, of speel gewoon akoestisch. Er hoeven geen speciale snaren op, dus heb je een favoriet merk of gebruik je specifieke diktes, dan gebruik je die gewoon. Door de ergonomische schootsteun kun je ook ontspannen zittend spelen.
De compactheid en het gemak met de gitaar te kunnen reizen stond voorop in het ontwerp. Zo weegt de Ultra-Light Nylon nog geen 1,5 kilo met slechts iets meer dan 70 cm lengte. In de meegeleverde stevige reistas, die je waardevolle instrument beschermt, past deze gemakkelijk als handbagage in de bovencompartimenten tijdens het vliegen. Tijdens het reizen gaat de schootsteun omwille van de compactheid los in het zijvak van de gigbag. Plug in, altijd en overal!

Traveler Guitar Ultra-Light Nylon (Maple)

Audio uitgang: STANDAARD ¼” JACK
Batterijen: N/A
Body Breedte: 13,34 cm (ZONDER SCHOOTSTEUN)
Body Dikte: 3,81 cm
Body: OOST-AMERIKAANS ESDOORN
Constructie: NECK-THROUGH-BODY
Elektronica: PASSIEVE ELEKTRONICA
Finish: NATURAL SATIN FINISH
Frets: 22 MEDIUM
Gewicht in Reistas: 1,7 kg
Gewicht: 1,36 kg
Hoofdtelefoonversterker: GEEN
Instrument Ingang: GEEN
Model #: ULN MPS
Halsbreedte topkam: 1,94”
Hals Lengteschaal: 24,75”
Hals Radius: 15,75”
Hals: OOST-AMERIKAANS ESDOORN
Pickup: TRAVELER PIEZO
Reistas LxBxH: 76 X 16,5 X 7,6 cm
Snaren: D’ADDARIO PRO-ARTE EJ45
Stemmechanieken: PARELMOER/ CHROOM (OPEN)
Toets: AMERIKAANS WALNOOT
Totale Dikte: 5 cm
Totale Lengte: 71 cm
.

Traveler Guitar Ultra-Light Nylon (Maple)

Traveler Guitar Ultra-Light Nylon (Maple)